Крайнодясната група Идентичност и демокрация (ID) в Европейския парламент казва,

...
Крайнодясната група Идентичност и демокрация (ID) в Европейския парламент казва,
Коментари Харесай

Германската AfD е изключена от крайнодясната парламентарна група в ЕС

Крайнодясната група Идентичност и народна власт (ID) в Европейския парламент споделя, че е решила да изключи делегацията на Алтернатива за Германия (AfD) седмици преди изборите за сглобяване.

Решението следва мненията, които Максимилиан Кра, водещият претендент на AfD на изборите, направи пред италиански вестник през уикенда, че членовете на нацистките паравоенни сили на SS са „ не всички нарушители “.

„ Бюрото на групата за еднаквост и народна власт в Европейския парламент реши през днешния ден да изключи немската делегация, AfD, с неотложно деяние “, се споделя в изказване на ID в четвъртък.

„ ID Group не желае повече да бъде свързвана с случаите, включващи Максимилиан Кра, началник на листата на AfD за европейските избори “, се споделя в изказването.

47-годишният Кра, чийто асистент е упрекнат в шпионаж в интерес на Китай, към този момент трябваше да подаде оставка от управителния съвет на AfD и даде обещание да не се появява повече в предизборна акция, макар че към момента се бори за преиз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР