Нови разкрития от агент за актрисата, която озвучава Sky за

...
Нови разкрития от агент за актрисата, която озвучава Sky за
Коментари Харесай

Противоречието на Скарлет Йохансон AI се завърта, след като агентът казва, че друга актриса е била наета за гласа на ChatGPT: report

Нови разкрития от сътрудник за актрисата, която озвучава " Sky " за ChatGPT, хвърлиха поврат в обществен спор сред Скарлет Йохансон и OpenAI.

Йохансон, интернационална суперзвезда, известна с функциите си в „ Отмъстителите “ и „ Тя “, упрекна компанията за изкуствен интелект, че имитира гласа й за ChatGPT, откакто тя отхвърли предложение от изпълнителния шеф Сам Altman ще бъде човешки глас, включен в гласовия режим на AI chatbot. Но сътрудникът на друга актриса, която е получила ролята, споделя, че клиентът й в никакъв случай не е бил помолен да имитира гласа на Йохансон, съгласно The ​​Washington Post.

Агентът на актрисата сподели нито Йохансон, нито филмът „ Her “ от 2013 година в която Йохансон озвучава виртуален AI помощник — беше упоменато, когато нейният клиент се яви на прослушване за ChatGPT. Агентът също сподели, че нейният клиент е бил нает да сътвори гласа за " Sky " месеци преди Алтман да се свърже с Йохансон, оповестява Post.

Агентът сподели на Post, че името " Sk...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР