Съдържание:1. Блогване2. Онлайн проучвания продавайте мнението си3. Онлайн обучение4. Търговия5.

...
Съдържание:1. Блогване2. Онлайн проучвания продавайте мнението си3. Онлайн обучение4. Търговия5.
Коментари Харесай

Как да изкараме пари от вкъщи

Съдържание:

1. Блогване2. Онлайн изследвания продавайте мнението си3. Онлайн обучение4. Търговия5. Фрийлансърство6. Грижа за животни  Как да изкараме пари от у дома

Работата от у дома става все по-привлекателна, а с актуалната коронавирусна зараза – явно става и нужда. Все повече хора се ориентират към отдалечената работа, само че постоянно парите не доближават.

Ако се чудите по какъв начин да изкарате спомагателни пари, до момента в който си стоите вкъщи, ето няколко съвета:

1. Блогване

Блоговете не са просто места за скучаещи хора, които да споделят мислите си по всички тематики. Всъщност те могат да бъдат законен източник на приходи. Пътуването ви към блогването би трябвало да стартира с концепция. Ако не е напълно неповторима, то най-малко би трябвало да бъде по-усъвършенствана от тази на съперниците ви. Трябва да се сигурни, че нямате никакви спънки да пишете по тематиката, която сте избрали.

Следва да си купите домейн и хостинг, а след това да проектирате вашия уеб страница и да планирате наличието му. Въпреки че би трябвало да извършите сериозна първична инвестиция – на време и финансови запаси, не претупвайте нещата. Все отново по този метод полагате основата на дълготрайно начинание.

 Блоговете са метод да изкарате пари

След като сътвори първокласен уебсайт с забавно наличие, има доста способи да печелите пари от своя блог.

2. Онлайн изследвания: продавайте мнението си

Вашето мнение е по-ценно, в сравнение с си мислите. Безброй компании заплащат пари, с цел да научат повече за тяхната таргет група. Можете да вършиме онлайн изследвания в уюта на дома си, когато пожелаете - през работно време, в обедната отмора или след вечеря, когато имате свободен миг.

Въпреки че отговорите ви би трябвало да са почтени и смислени, не е нужно да отделяте цялото си внимание на онлайн анкетите. И можете да инвестирате толкоз време, колкото желаете. Индивидуалните изследвания могат да лишават от няколко минути до половин час.

Survey Junkie е известен уебсайт за онлайн изследвания. За всяка изследване, в което участвате, ще получавате точки. При 1000 точки получавате 10 $.

3. Онлайн образование

Онлайн образованието е различен елементарен метод да печелите пари, като споделяте своя експертен опит. Може да обучавате един човек или група от хора. Изобщо всичко зависи от вас. Но е значимо да се поддържате към нещата, от които в действителност разбирате.

4. Търговия

Казват, че боклукът за един е богатство за различен. Тоест, в случай че се чудите по какъв начин да се отървете от непотребните движимости, може да ги продадете онлайн. Така хем ще спечелите пари, хем ще си освободите място, хем вашите ненужни предмети могат да оказват помощ на някой различен.

5. Фрийлансърство

 Как да изкараме пари от у дома

Все по-популярна става фрийлансърската активност. Милиони хора по света търсят нещо, което вие може да им предоставите – да напишете първокласен текст, да поддържате обществените им мрежи, да превеждате или каквото още се сетите. Фрийлансърството ще ви даде опция да разпределите времето си, както вие желаете и в същото време – да изкарвате пари от у дома.

6. Грижа за животни

Макар и да не е доста известно в България към момента, това е една новаторска концепция, която може и да проработи. Ако обичате животни и имате свободно време, може да пуснете разглася, че ще се грижите за домашните любимци на другите хора. Много пенсионери имат кучета, само че нямат физическата опция да ги разхождат и да си играят с тях. Така че в този бизнес „ има самун ”.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР