С продължаващия растеж на популярността на SUV-та, големите седанипостепенно излизат

...
С продължаващия растеж на популярността на SUV-та, големите седанипостепенно излизат
Коментари Харесай

Audi вади конкурент на Mercedes-Maybach

С продължаващия напредък на известността на SUV-та, огромните седанипостепенно излизат от мода. Това обаче не важи за вездесъщата немска тройка и по-конкретно за техните флагмански модели.

Наскоро обаче Mercedes показа новата S-Klasse, а BMW също се приготвя да покаже обновения си седан от серия 7 през 2022 година. В момента и Audi работи по актуализация за своя A8.

Това допуска, че Голямата тройка е решена да резервира сегмента на първокласните седани в цялостен размер. Пред нас е не просто рестайлинг версия на A8, а продължен вид на модела, за което свидетелстват впечатляващо дългите задни порти.

Въпросният първообраз може да е още по-специален, съдейки по лекия камуфлаж в основата на С-колоната. Много от експертите в сектора допускат, че Audi може да крие емблемата Horch, предопределена за най-шикозната версия на своя флагман.
 Audi вади съперник на Mercedes-Maybach

Въпреки че „ Четирите кръга “ не удостоверяват връщането на името на Horch, високопоставени чиновници на Audi разкриха проекти за „ изключително първокласно и влиятелно осъществяване на огромен седан “.
Horch е една от четирите марки, които се сливат и основават Auto Union AG през 1932 година. Следващият авто производител Auto Union GmbH е основан през 1949 година, а през 1969 година се слива с NSU, с цел да образува Audi NSU Auto Union AG. През 1985 година компанията сменя името си на Audi AG.
Потенциалният A8 Horch ще разреши на Audi да се конкурира непосредствено с Mercedes-Maybach S-Klasse. Също по този начин е известно, че актуалното потомство A8 ще бъде последният сериен автомобил от Audi, задвижван от мощния мотор W12 мотор.

Прототипът на нововъведението, сниман от фотошпиони, ни дава добра визия какво да чакаме от рестайлинга на A8 като цяло. Фаровете и задните светлини имат друг тип, а радиаторната решетка също е изменена.

Очакваме седанът Horch да получи неповторим комплект джанти и вероятно персонализирана решетка, само че е малко евентуално Audi да направи други обилни промени по отношение на елементарния A8.

Същото важи и за Maybach S-Klasse, като там има единствено няколко промени в дизайна по отношение на общоприетата S-Klasse.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР