С нов формат, обогатен тематичен обхват и кулинарно магьосничество. В

...
С нов формат, обогатен тематичен обхват и кулинарно магьосничество. В
Коментари Харесай

Кулинарни събития и шеф-готвачи завладяват София в началото на 2020 г.

С нов формат, обогатен тематичен обсег и кулинарно магьосничество. В тази конюнктура от 28 до 31 януари 2020 година столицата ни ще одобри ревю СИХРЕ. Международният конгрес ще сътвори професионална платформа за хорека бранша в Интер Експо Център и за първи път от осем години ще се организира независимо. Основно място ще заемат кулинарните събития и шеф-готвачите от международна класа.

СИХРЕ 2020 ще бъде сцена на GastronomiX – едно от най-чаканите кулинарни събития. Тазгодишното издание подчертава на балканската кухня и еко отговорностите на заведенията за хранене и шеф-готвачите.

В GastronomiX ще се включат международни имена от кулинарния свят. Сред тях е Паоло Касагранде, шеф-готвач на ресторант Lasarte в Барселона, почетен с три звезди Michelin. В ранните си години работи в заведения за хранене в Италия и усъвършенства уменията си в Милано, Лондон и Париж. Начело на Ritz-Carlton M. B. в Абама, той печели първа звезда Michelin за ресторанта. Заедно с Мартин Берасатеги основава ресторант Lasarte в Барселона. От 2016 година е отпред на гастрономическия план на хотел Monument, в който влизат заведенията за хранене Lasarte и Oria – надлежно с три и една звезда Michelin. Ще почерпим и от опита на Рикардо Мартинес, впечатляващ с кулинарните си умения в ресторант Espai Sucre в Барселона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР