Кандидатът за депутат от ПП ГЕРБ Стефан Апостолов сподели във

...
Кандидатът за депутат от ПП ГЕРБ Стефан Апостолов сподели във
Коментари Харесай

Стефан Апостолов от ПП ГЕРБ: Мой приятел от Нидерландия подкрепя каузата ми и ще дарява по 10 000 лв годишно за инвитро процедури

Кандидатът за народен представител от Политическа партия ГЕРБ Стефан Апостолов показа във фейсбука си извънредно добра вест. В лицето на негов другар от Нидерландия той откри почитател, които да се включи в идеята му за подкрепяне на двойки с репродуктивни проблеми. Ето какво написа Апостолов:

Доброто елементарно намира почитатели. Знаете, че от години имам една идея - да поддържам двойки с репродуктивни проблеми. До момента съм оказал помощ финансово на над 100 такива двойки за осъществяване на нужните инвитро процедури.
За мен е задача да подарявам част от заплатата си на депутат всеки месец на хора, които желаят да имат най-ценното на този свят - своя рожба.
Моят другар от Нидерландия - Marc Leusen, неотдавна разбра за тази моя идея. И незабавно я взе драговолно. Той също ще поддържа двойки с репродуктивни проблеми, като ще обезпечава всяка година по 10 000 лв.! Искам да му благодаря и да го уверя, че средствата, които ще подарява, безусловно ще значат живот!
Жестът на Марк за следващ път ме убеди, че върша нещо потребно и значимо, нещо скъпо и неповторимо - оказвам помощ да се сътвори нов живот!
Приятели, в случай че желаете да продължим сполучливо да оказваме помощ на тази задача, можете да ме подкрепите като отбележите ❎2️⃣2️⃣ в квадратчето за Коалиция „ ГЕРБ-СДС “ и ❎1️⃣2️⃣2️⃣в кръгчето с преференциите!
Много сме! Силни сме!

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР