Френският национал Уилям Салиба заяви, че всички в състава на

...
Френският национал Уилям Салиба заяви, че всички в състава на
Коментари Харесай

Уилям Салиба: Мисля, че всички в отбора ще подкрепяме Тотнъм във вторник

Френският национал Уилям Салиба съобщи, че всички в състава на Арсенал ще бъдат почитатели на Тотнъм при срещата на огромния им противник с съперника в борбата за купата Манчестър Сити във вторник вечер.

" Артилеристите " оглавяват краткотрайното класиране във Висшата лига в Англия с 86 точки, а " жителите " са втори с 85, само че и мач по-малко.

" Мисля, че всички в тима ще поддържаме Тотнъм във вторник ", призна бранителят Салиба, представен от организация ДПА.

" Да се молим за днешния мач. Надявам се, че седмицата ще бъде добра за нас. Ще забележим. Свършихме добра работа против Манчестър Юнайтед, само че имаме още за дотъкмяване ", разяснява 23-годишният французин.

Някои ентусиасти на Тотнъм избират отборът да загуби от Манчестър Сити, с цел да предотврати спечелването на купата от Арсенал за първи път от 2004 година, само че Уилям Салиба няма терзания за настройката на футболистите на " шпорите ", които желаят да си обезпечат класиране за Шампионската лига през идващия сезон.

" Не се безпокоя за футболистите, тъй като те желаят да играят в Шампионската лига през идващия сезон. Мисля, че ще опитат да победят Сити. Знам, че техните почитатели не желаят да завоюват, само че играчите имат спортен дух и ще създадат всичко допустимо, с цел да стигнат до успеха. Знаем, че Тотнъм е доста добър тим. Нашите мачове против тях не бяха лесни. Надявам се, че те ще дадат всичко от себе си, с цел да завоюват ", сподели Салиба.

" Щастливи сме от триумфа против Манчестър Юнайтед, тъй като не беше елементарно да вземем точки при гостуването си ", добави той за вчерашната победа на Арсенал.

" От дълго време не бяхме печелили три точки при посещение на Юнайтед. В последна сметка успяхме и продължаваме към идната цел ", приключи френският национал.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР