Това каза водачът на листата с кандидати за народни представители

...
Това каза водачът на листата с кандидати за народни представители
Коментари Харесай

Ангел Славчев от Възраждане: От избора ни на 9 юни зависи националната ни независимост

Това сподели лидерът на листата с претенденти за народни представители от " Възраждане " на откриването на предизборната акция за София област

С церемониален молебен за здравето и благополучието на целия български народ „ Възраждане “ откри предизборната си акция в 26 МИР - София област. 

Стотици хора се събраха, с цел да се помолят за България в  храм " Свети равноапостолни  царе Константин и Елена " в село гара Елин Пелин. 

„ Предстои ни интервал, в който се дефинира бъдещето на нашата страна. За първи път сме изправени пред избори за Народно заседание и Европейски парламент. От нашия избор на 9 юни зависи дали ще извоюваме националната си самостоятелност тук и в Европа. Наш дълг е да защитим ползите на българите и в Европарламента. Откакто сме признати в европейското семейство, нашата страна е превърната в обслужващ личен състав. “, сподели пред събралите се Ангел Славчев – лидер на листата за София област. 

Той добави, че „ Възраждане “ ще отстоява ползите на хората и ще се бори  за свободата и националната ни самостоятелност.

" В идващите седмици ще бъдем във всяко едно обитаемо място в София област, измежду хората, с цел да се чуе гласът ни, с цел да се чуе това, което желаеме да споделим, и това, което желаеме да реализираме. Наблюдавам, че гражданската сила е изчезнала от хората, само че с нашите дейности ще създадем всичко допустимо да я съживим. С общинските ни съветници от региона и благодарение на структурите ни ще имаме приемни във всяка община, с цел да може жителите да споделят с нас проблемите си, а ние да търсим техните решения. Надяваме се хората да вземат участие интензивно в процеса на гласоподаване. “, разяснява и Иван Иванов - втори в листата за народни представители на „ Възраждане “ за София област. 

Българските жители могат да дадат доверието си на " Възраждане ". С номер 12 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР