С 5500 чифта обувки роденият в България Филип Киркоров, народен

...
С 5500 чифта обувки роденият в България Филип Киркоров, народен
Коментари Харесай

С 55хил. чифта обувки и 900 хил. неща в гардероба Киркоров е световен рекордьор пред Селин Дион - slava.bg

С 5500 чифта обувки роденият в България Филип Киркоров, национален актьор на Русия и Украйна, надмина канадката Селин Дион с нейните "само " 4000 и е международен рекордьор. Той е непостижим и в класацията на планетата по най-богат дрешник. В него има 900 000 неща - облекла, аксесоари, обичаните му халати, а също долни дрехи, обувки и така нататък

Като "аутфити " или "лукове " ансамблите са повече от 13 000 или стигат да се носят 37 години, без да се повтарят даже за ден. Киркоров надминава съветската императрица Екатерина Велика, която също като него в никакъв случай не повтаряла 1 дреха и е прословута със суетата си в международната история. Всичките му одежди, които за разлика от нея той не купува с държавни, а със свои частни пари, са ситуирани в съществена гримьорна от 650 квадратни метра и още 2 по-малки.

Трите са с обща повърхност повече от 1 декар. За цялото това многомилионно благосъстояние се грижи 1 човек - неговия персонален стилист Арсен Айрапетов, който е намерил в най-хубавия бутик на узбекистанската столица Ташкент. Той изцяло е цифровизирал невероятния дрешник на съветската суперзвезда от България, описа самият Арсен в праймтайма на съветската НТВ. И даде детайлностите за върховете и разпределението на другите атрибути на обгрижваната от него личност. Всичко е разграничено по тематики, цветове, марки, тъй че бързо и елементарно да може да се намира каквото е належащо и да се вършат комбинации. За 2 години работа високоплатеният експерт е съумял да си купи апартамент в Москва и да го ремонтира, което в един от най-скъпите градове за живеене в света значи инвестиция с равноценност най-малко милион лв.. Доверието на Киркоров е толкоз огромно, че стилистът купува каквото реши, че е в стила на Филип.

Длъжен е да пита единствено за неща на стойност над 10 000 $ / евро / швейцарски франка. Той обикаля безкрай вместо звездата шоурумите на най-известните марки, основно в Милано и главно на обичаната марка на своя шеф Долче и Габана, където българинът, пеещ в Русия и някогашния Съюз на съветските социалистически републики е супер ВИП клиент. И чистосърдечно си признава, че печели % върху осъществените покупки, когато влиза в ролята на "байър " - на международния фешън диалект ще рече търговец на едро на облекла и аксесоари. Само подсещаме, че преди години Филип Киркоров беше подарил палто Кавали на българския си другар Георги Христов, което нашият артист гордо носеше и дори го запечата в свое видео.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР