Питър Андре сподели актуална информация за майка си и трудностите

...
Питър Андре сподели актуална информация за майка си и трудностите
Коментари Харесай

Питър Андре казва, че „не се чувства добре“ да напусне съпругата и новороденото, ако трябваше да посети болна майка

Питър Андре показа настояща информация за майка си и компликациите да я посети, откакто посрещна бебе със брачната половинка си Емили.

Певецът на Mysterious Girl, 51, стана татко за пети път предишния месец, откакто брачната половинка Емили, 34, роди дъщеричката им Арабела - третото им дете след появяването на щерка Амелия през 2014 година и наследник Тео през 2016 година Питър също споделя 18-годишния наследник Джуниър и 16-годишната щерка Принцес с 45-годишната някогашна брачна половинка Кейти Прайс.

Майка му Теа, която е жива с Паркинсон и Алцхаймер, а останалата част от фамилията му не е имала опция да бъде вярно с Арабела заради това, че живее в Австралия. За благополучие те се срещнаха с новороденото по време на видео диалог, като Питър разкри, че се обажда на майка си и татко си съвсем всеки ден.

„ Удивително е какво предлага технологията в наши дни, позволявайки на фамилиите да поддържат връзка “, изясни той в неговата колона. „ Когато принцеса и младши бяха по-малки, единственият метод те в действителност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР