Запознайте се с Lamborghini Urus SE, плъг-ин хибриден SUV с

...
Запознайте се с Lamborghini Urus SE, плъг-ин хибриден SUV с
Коментари Харесай

Новото Ламбо Урус V8

Запознайте се с Lamborghini Urus SE, плъг-ин хибриден SUV с 800 конски сили, който ни показва новата визия на модела с още повече мощ.

Отличаващ се с актуализирания си екстериор, Urus SE показва освежени линии и преосмислена предница, въодушевена от Revuelto. Подобрениятавключват модифициран похлупак, ризница и матрични LED фарове. Допълнение към естетиката са новите23-цолови джанти Galanthus, съчетани с поръчкови гуми Pirelli P Zero.



В купето е модифицираното арматурно табло с детайли, което също припомня на Revuelto. Централно място заема по-големият 12,3-инчов екран, който към този момент е оборудван с последната итерация на софтуера HMI на Lamborghini за по-добро взаимоотношение с потребителя. Вентилационните отвори и Y-образните ленти от анодизиран алуминий прибавят нотка на изисканост, а клиентите могат да избират и сред нова тапицерия в целия интериор.



Под капака на Urus SE се намира плъг-ин хибридно задвижване, което съчетава 4,0-литров V8 мотор на Lamborghini с електромотор и 25.7квтч литиево-йонна батерия с огромен потенциал. Тази настройка обезпечава 800 конски сили и 950 Нм въртящ миг, задвижвайки Urus SE от 0 до 100 км/ч за едвам 3,4 секунди, а оптималната му скорост е 312 км/ч.

Водачите могат да избират сред 11 режима на шофиране, като всеки от тях трансформира и височината на Urus сред 15 и 75 милиметра.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР