Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси в

...
Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси в
Коментари Харесай

Ким Кардашиян разкри какво наистина я възбужда

Ким Кардашиян разрушава дългия лист с неща, които търси в един мъж… и разкрива какво в действителност я „ възбужда “ в новия епизод на „ Семейство Кардашиан “ на Hulu.

42-годишната риалити звезда - която неотдавна показа видеозаписи с интензивни тренировки - се мотаеше в Милано с приятелките си Трейси Ромулус, Натали Халкро и Оливия Пиърсън, когато сподели, че момчетата, които идват на стилното шоу на Dolce & Gabbana, " просто не поставяйте отметки в задоволително полета в моя лист.

Трейси разкрива, че те са „ изявили лист “, който Ким прибавя, че е „ лист с мъже “, до момента в който продуцентът я пита дали ще „ показа този лист “.

Ким го изважда на телефона си и стартира да чете, като стартира с „ Номер едно, отбрани ме. номер две, бори се за мен, номер три, добра хигиена, желая да кажа, това е като даденост, мисля, че просто би трябвало да го смъква. Номер четири, успокоение, номер пет, без проблеми с мама или баща, шест, толерантен, седем, подкрепящ, откровено благополучен за мен, сполучлив, положителни зъби… “

Ким прибавя в изповедта си: „ Зъбите са едно от най-големите ми безредици. Колкото по-права, толкоз по-възбудена ще стана “, сподели тя през смях и добави: „ Просто се шегувам… само че не се майтапя “.

Тя продължава със листата: „ Спонтанен, занимателен, приятелите и фамилията ми го обичат. Някой, който може да бъде модел за подражателство за децата ми, изключително някой, на който моите момчета могат да се равняват.

„ Няма тежък багаж, имам задоволително. По-висок от мен, някой, който обича да тренира, стимулиран човек, самостоятелен човек, който не е вкопчен и някой с добър усет “, прибавя Ким.

Тя продължава в изповедта си: „ Без оплешивяване… само че тогава, не знам. Ако и аз съм влюбен, ще ти натрия плешивото, разбираш ли какво имам поради? Но ние просто приказваме за нашия лист на съвършенството.

Оливия се майтапи, „ пусни микрофона “, до момента в който Ким по-късно се чуди: „ Къде го намираме? “ преди да стартират да гледат филм.

Епизодът стартира в Милано, единствено два дни преди стилното шоу на Dolce & Gabbana, на което Ким Кардашиян е креативен шеф.

Епизодът от предходната седмица сподели по какъв начин Ким идва в Милано и към този момент се сблъсква с персоналния й стилист Даниел Леви, не запомнила паспорта си вкъщи и не й беше разрешено да слезе от частния аероплан.

Ким е забелязана да напуща хотела си с Трейси Ромул, питайки в колата дали Ким се е чула с Даниел нощес и Ким сподели, че го е чула.

„ Какъв беше самолетът тъкмо като черен в средата на асфалта? “ Трейси пита, както Ким призна: „ Не съм питала. “

Ким прибавя към камерата: „ Значи е Ден 2 и моят стилист Даниел към момента е в самолета, само че ще бъде хей този следобяд “, до момента в който я виждаме да се връща в офиса и да се среща със Стефано Габана и Доменико Долче.

„ Вчера беше може би най-стресиращият ден и просто ще се съсредоточа и ще се опитам да взема всички тези решения сама “, споделя Ким в изповедта.

Тя прибавя, че те имат „ към 30 погледа сега и ще работим през цялата нощ, с цел да стигнем до към 80 “.

Виждат се модели да се разхождат по спонтанната писта в офисите, като Ким разказва един външен тип като „ съвършенство “, преди да беседва с редактора на Vogue Едуард Енифул, който споделя, че „ няма самообладание да види “ какво е направила с шоуто.

Ким изяснява на Едуард: „ Бях като огромен колекционер на доста като техните архиви, тъй че всичко за сватбата, просто носех неща, които имах, и те в действителност харесаха частите, които избрах и това, което имах и беше някак сюрпризиран по какъв начин имам някои от тези части.

„ Имах толкоз доста сходни ретро визии, тъй че мисля, че единствено като видях по какъв начин сглобих всичко беше вдъхновяващо за екипа и просто си помислихме, че ще бъде толкоз занимателно да създадем това същинско съдействие. И по този начин стигнахме до тази концепция, за какво не избера всичките си обичани визии от 90-те и 2000-те години “, изясни Ким, както Едуард сподели, че е „ необикновено “.

Стефано прибавя, че тя е избрала всичко, както Ким добави: „ И по-късно нещо като да ги стилизира по метода, по който евентуално бих го носел. “

Ким прибавя в изповедта си, че не е обсъждала тази договорка на сватбата на Кортни: „ Все още желая да бъда в действителност уважителна към Кортни в това пътешестване. Така че не желаех да върша нито един от нейните визии, даже и да ги одобрявам.

Вижда се по какъв начин Ким преглежда повече от визиите, като споделя на Доменико за един взор: „ Това вместо сиво, го вършим в прасковен меден цвят? “

Моделът демонстрира тоалета, облечен в боа от пера, макар че Ким не е толкоз сигурна за перата, питайки „ да опитаме ли черно като чорапогащник изпод, като фотографията или не? “

Доменико изяснява: „ Там вътре е по-деликатно, тъй като е напълно розово “, до момента в който Джак прибавя: „ Мисля, че всичко, което ще видите, е черното “.

Ким прибавя в изповедта си: „ Първоначално си споделих: „ Не желая перата! Не желая това! Не желая това!` Сякаш всичко беше в действителност просто по какъв начин го имах. Но желая да внеса съвременен поврат и мисля, че това е, за което ме желаят тук.

Тя прибавя за друго облекло: „ Искате ли да запазите черните презрамки или да ги държите свалени, както аз го нося? “

Ким прибавя: „ Донякъде ми харесва без това “, макар че Стефано прибавя: „ Обичам черната каишка “, до момента в който моделът се разхожда в тоалета.

Ким прибавя в изповедта си: „ Аз съм доста съответна в подготвянето на всичко. Искам просто да е съвършено. Искам да се разпродадат. Искам да станат подобен шлагер.

Тя е забелязана по телефона да приказва с Даниел, казвайки й, че " прави най-хубавото, което мога ".

Ким прибавя в изповедта си: „ Не съм ядосана, просто се усещам като, по дяволите, усещам се себе си. Например, мисля, че наподобявам добре в това и не знам за какво другото ти харесва повече. “

„ Сякаш не мога да схвана в главата си, усещам ли се себе си, тъй като съм тук от дни, взимайки свои лични решения и може би би трябвало да се ревизира и да я чувам, тъй като тя е тази, която постоянно съм слушал? Или да вземем за пример имам това и това би трябвало да нося, тъй като това е, което усещам? Какво, по дяволите, ще направя?` Ким споделя.

Те загатват транспарантната пластмасова рокля, като Ким прибавя в изповедта си: „ Даниел в действителност желае да нося тази транспарантна пластмасова рокля, само че не знам дали това е роклята, с която да изляза. “

Ким демонстрира на Даниел, че пластмасовата рокля е „ някак сложна за вървене, тъй като залепва за обувките “, до момента в който Даниел отстъпва и Ким облича другата рокля назад.

Ким прибавя в изповедта си: „ Ако ще изляза там и е като моят миг да одобрявам вълна на пистата, това е моментът, който ме прави най-нервна и по тази причина желая да се усещам допустимо най-удобно в облеклата си. `

Тя прибавя: „ Понякога хората не схващат това възприятие. Ако се усещам добре в нещо, ще излъчвам още по-добре.

Доменико прибавя, че черната рокля, която е имала, е „ най-хубавото нещо “ за нея, с цел да излезе, както Ким прибавя в признанието си: „ Увереността ми, усещам, в действителност е повишена и имам личен глас. Мога да кажа тъкмо какво усещам и мога да направя това.

След това Ким споделя на приятелите си, че Доменико й е споделил на обяд, че е поканил артиста Микеле Мороне да седне до Клои на шоуто.

Ким прибавя в изповедта, че „ Трябва да знаете предисторията на това. Така че Натали и Оливия от може би осем месеца си споделиха: „ Трябва да гледате това шоу в Netflix “, мисля, че се споделя 365 или нещо сходно. Това е като това супер сантиментално, горещо полово шоу. Боже мой, това е индивидът, това е индивидът “, до момента в който демонстрират фрагменти от шоуто, озаглавено „ 365 дни “.

Тя прибавя: „ Той е като най-горещия човек и беше като, знаете ли… той е… какъв беше въпросът? “

Ким споделя на приятелите си, че артистът е „ толкоз готин, той е в това шоу, на процедура е като меко порно, само че това е шоу на Netflix “. Така че, дано да настроим това изцяло, тъй че Клои да се влюби в Милано “, както прибавя Трейси, „ Тя няма визия. “

Ким прибавя в изповедта си: „ Аз съм толкоз добра и моят проект за Khloe е да си върна моджото в Милано.

Khloe прибавя в изповедта си: „ Да, не знаех, че съм изгубила моджото си, само че допускам, че Ким несъмнено счита, че съм го направила, тъй че би трябвало да намерим някъде това к***е “, както споделя Ким в Милано, „ Добре, намерихме нашия шоу външен тип.

Епизодът минава към хотела, където Трейси споделя на Натали Халкро и Оливия Пиърсън, че има „ певческия дебют “ на Ким на телефона си и им го пуска.

И двамата споделят, че желаят да се „ наперчат “ на песента, която ще бъде пусната, когато Ким излезе на пистата, защото Ким има мисъл.

„ О, Боже мой, може би моята музика за шоуто Dolce може да завоюва Еми? “ Ким се майтапи и прибавя: „ Можете ли да си визиите, че бях толкоз цялостна със себе си? “

Всички подвигат тост за Ким и Dolce & Gabbana, до момента в който Ким прибавя: „ И за Кортни! За дивата на всички диви, както споделя Крис, „ Вътрешна смешка “, до момента в който епизодът завършва.

Превюто за епизода от идната седмица демонстрира шоуто на Dolce & Gabbana, като Ким прибавя, че шоуто е „ триумф или неуспех за моята кариера “. Това просто би трябвало да стане съвършено.

Визуализацията също по този начин демонстрира по какъв начин артистът Мишел Мороне е показан на La La Anthony, до момента в който Khloe признава в изповедта си, че счита, че той е „ супер парещ “, добавяйки: „ Той е като мъж. Обичам добър мъж.

Междувременно Къртни е забелязана да споделя на другар: „ Тя излъчва всички тези трептения от сватбата ми с външен тип, който сме толкоз деликатно подбрали, че е необичайно. “

Ким става блестяща и споделя: „ Б***, мислиш ли, че нуждая се от твоето позволение? “ защото визуализацията завършва.

Сцената след заема включва повече от детайлите на Ким от „ мъжкия лист “, като да вземем за пример „ Номер 21, интелигентен, благ, страхотни обноски “.

Други включват, „ занимава се с грижи за себе си “, „ Искам да харесам аромата им, даже във фитнеса “, „ хайде да си вършим процедури за лице дружно “, „ може да чете стая “, „ да вършим лазери “, „ има лични s* *не става “, „ също адаптивен “, „ обичам косата “, „ уважавайте другите, изключително когато никой не гледа “ „ хайде да вършим ледени бани дружно “ и „ зъби, положителни зъби. “

Когато продуцент пита дали Ким е „ податлив да помогне на някого “, Ким споделя: „ Слушай, бих оказал помощ на някого да получи фасети, в случай че това е, което питаш. “

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР