Руското правителство успя да попадне в специално поставения му капан,

...
Руското правителство успя да попадне в специално поставения му капан,
Коментари Харесай

Пол Крейг Робъртс: Западът вкара Русия в капан

Руското държавно управление съумя да попадне в особено поставения му капан, когато се съгласи да изпрати опозиционния водач Алексей Навални за лекуване в Германия - той изпаднал в тежко положение, до момента в който лети от Томск до Москва, написа Пол Крейг Робъртс в коментар за paulcraigroberts.org, представен от

Самолетът спешно каца на летището в Омск, откъдето Навални е откаран в градската болница, а там локалните лекари избавят неговия живот. Но „ опозиционните лидери”, платени от Вашингтон, обявиха, че Навални е бил токсичен и настояха неотложно да бъде изпратен в Германия за лекуване и следствие.

Много е тъжно, че съветското държавно управление се оказа в обстановка, в която внезапно стана ясно за целия свят, че немската медицина е доста по-добра от съветската и че за Навални е рисково да остане в съветска болница. Но по какъв начин съветските управляващи можаха да не си помислят, че в следената от Вашингтон Германия те биха могли да разгласят, че Навални е токсичен по заповед на Путин? Беше напълно явно, че това ще се случи.

Но в случай че Русия искаше гибелта на Навални, за какво на самолета беше разрешено да извърши спешно кацане в Омск? Защо просто не го оставиха да почине в полет? Но в пропагандните интервенции обстоятелствата нямат никакво значение.

Кога руснаците най-сетне ще стартират да се учат от своите и от непознатите неточности? MH-17, отравянето на Скрипал, съветската инвазия в Украйна, конспирацията на Путин с Тръмп за подправяне на президентските избори в Съединени американски щати, награждаването на талибаните за убийството на американските военни в Афганистан. Русия е отговорна и тук, и там. Това няма да има край. Всеки път руснаците безрезултатно се пробват да се оправдаят, като цитират някои обстоятелства.

След като съветските лекари избавиха живота на Навални, няма никакви аргументи да се образува ново дело против Путин поради отравянето на опозиционния водач, изпратен в Германия. Руското държавно управление би работило доста по-правилно, в случай че просто беше пренебрегнало потока от подправени обвинявания, вместо да им отговоря.

Може би съветското държавно управление ще се вслуша в думите на Александър Лукашенко, който сподели, че силите, стоящи зад продължаващата политическа рецесия в Беларус, приготвят своята последваща офанзива против Русия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР