Руското министерство на отбраната се похвали с видео, което показа

...
Руското министерство на отбраната се похвали с видео, което показа
Коментари Харесай

Русия стреля по Ровно, Западна Украйна, с Калибр от Черно море

Руското министерство на защитата се похвали с видео, което сподели по какъв начин транспортен съд на съветските военноморски сили нанася по едно и също време осем удара с крилати ракети " Калибр " по инфраструктурата на украинските въоръжени сили. На фрагментите се вижда по какъв начин осем крилати ракети от корабната ракетна система " Калибр " се изстрелват поредно от транспортен съд в морето.

На друго видео се вижда по какъв начин три ракети " Бастион " се изстрелват поредно от крайбрежни позиции.

Публикуването на видеото съответства с постоянния брифинг на представителя на министерството Игор Конашенков, който рапортува, че през вчерашния ден вечерта съветските военни са унищожили огромен боеприпас северозападно от град Ровно в Украйна. Това е станало с прецизни оръжия с морско базиране, съобщи Конашенков, представен от " Новости ".

Вечерта на 22 март прецизни оръжия с отдалечен обхват на деяние, ситуирани в море, нанесоха удар по боеприпас в село Оржев, на 14 км северозападно от град Ровно. В резултат на удара беше погубен огромен боеприпас с оръжия и военна техника на украинските въоръжени сили, в това число и такива, които идват от западни страни ", сподели Конашенков.

Според представителя на Министерството на защитата от началото на специфичната военна интервенция са унищожени 184 самолета и хеликоптера на украинските военновъздушни сили, 246 безпилотни летателни апарата, 189 зенитно-ракетни системи, 1558 танка и други бойни бронирани машини, 156 ракетни установки, 624 полеви артилерийски и минохвъргачни оръдия и 1354 единици специфична военна техника.

На брифинга още веднъж не бяха дадени данни за жертви и ранени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР