Руският генерал Сергей Суровикин, познат като Касапина от Сирия или

...
Руският генерал Сергей Суровикин, познат като Касапина от Сирия или
Коментари Харесай

Обрат! Смайващи разкрития за генерал Армагедон

Руският военачалник Сергей Суровикин, прочут като Касапина от Сирия или военачалник Армагедон, е бил скришен член на ЧВК „ Вагнер “, твърди CNN, като се базира на документи, които са били споделени извънредно с медията.

Доказателствата са били предоставени от съветския Център за следствия " Досие " и, в случай че се одобряват за достоверни, сочат, че военачалник Суровикин е имал персонален идентификационен номер в ЧВК „ Вагнер “.
-->
Генерал Армагедон попада в листата в компанията на минимум 30 други високопоставени съветски военни и чиновници от разузнаването, също VIP членове на военната компания на Евгений Пригожин.

Генерал Сергей Суровикин, който е заместник-главнокомандващ на съветските сили във войната в Украйна, не е виждан обществено от предходната събота, когато пусна видео, в което призоваваше шефа на Вагнер Евгений Пригожин да спре протеста. Оттогава местонахождението му остава незнайно, предаде OFFNEWS.

Телевизионният канал е отправил запитване до „ Вагнер груп “ за разкритията на Центъра " Досие ", само че не е получил отговор към този момент. Не е ясно какво съставлява VIP участието във „ Вагнер “, нито дали има финансови облаги от това. И до момента беше известно, че Суровикин има връзки с наемническата група, само че документите повдигат въпроси по отношение на близостта на висши членове на съветската войска и „ Вагнер “.

По време на траялия за малко бунт на Пригожин, бойците на „ Вагнер “ съумяха да завладяват южния съветски град Ростов на Дон, като на процедура не срещнаха опозиция от съветската войска.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР