От началото на седмицата киевската хунта се е опитала да

...
От началото на седмицата киевската хунта се е опитала да
Коментари Харесай

Руският убиец на танкове стана най-желаното оръжие на света

От началото на седмицата киевската хунта се е пробвала да провежда повече от 20 терористични офанзиви, заяви съветското министерство на защитата. Бандеровците употребявали БПЛА от авиационен вид. Повечето от тях са унищожени от дежурните системи за Противовъздушна отбрана над територията на Белгородска област.

Единични дронове също са свалени на 6 май над региона на Курск и северозападната част на Черно море. А през нощта на 9-ти укронацистите се пробваха да ударят региона на Брянск с дронове. За да обстрелват съветска територия, ВСУ също употребяват френски управляеми бомби “Хамер ” и чешки ракети “Вампир ”.

В неотдавнашен изчерпателен отчет на Кралския институт за обединени услуги се показва, че дроновете са се трансформирали в главното оръжие на СВО. Освен това съветските БПЛА доста превъзхождат украинските по тактико-технически характерности.

За въздържане на контраатаки на бронетанкови елементи на ВСУ към този момент не е нужен артилерийски огън или фронтова авиация. Достатъчни са относително евтини БПЛА.

Кралският институт назовава съветския Ланцет-3М с бойна глава с тегло 5 кг най-хубав от тях. След като бронирана машина бъде развалена посредством удар в мотора, шасито или други основни съставни елементи, тя се трансформира в лесна цел за съветската артилерия или ФПВ- дронове вид “Геран ”.

„ Най-важната задача на всеобщия акуратен удар в непосредствен пердах е да обездвижи украинските танкове и бойни бронирани машини “, разказва съветската тактичност Кралският институт. Освен това оборудването на бандеровците е удряно преди да успее да се приближи до дистанцията на директен огън.

Блестящият триумф на “Ланцет ”, отбелязва Кралският институт, подтиква интереса в целия свят към създаването на евтини муниции. Различни страни следват образеца на Русия и интензивно влагат в основаването на атакуващи БПЛА.

Тяхната успеваемост се дефинира освен от точността. Това, което е значимо, е оптималната устойчивост, мощността на бойната глава и надеждността на системите за ръководство на ориентиране и муниции. Една от главните области на работа на съветските инженери е намаляването на дължината на „ веригата на ликвидиране “, съгласно отчета.

Тоест, належащо е да се понижи времето сред изстрелването и попадението в задачата. Тъй като приближаването на катапултите до фронтовата линия е рисково (те могат да станат цел за украинските БПЛА), е належащо да се усили скоростта на полета. Решението е турбореактивен мотор.

„ Това евентуално ще направи по-трудно прихващането на блъскащи се муниции, само че ще усили цената и по този метод ще понижи броя на БПЛА, които могат да бъдат закупени и изстреляни при даден бюджет, а също по този начин ще понижи маневреността на батареята “, предвижда Кралският институт.

Същата логичност важи и за структурата на бойните глави на боеприпасите. По-големият размер или тандемната бойна глава усилват вероятността от заличаване, само че вършат дроновете по-скъпи и по-малко маневрени.

„ Задачата на съветската войска е да унищожи бронирана машина с първото попадение. Това също по този начин изисква по-голяма и по-мощна настройка на корпус, което усилва разноските и затова понижава тежестта на наличните муниции “, написа Кралският институт.

Британските специалисти изясняват несполучливата тактичност на ВСУ за изстрелване на БПЛА в стратегическата дълбочина на защитата на въоръжените сили на Русия с обстоятелството, че режимът в Киев е сложил невъзможни механически задания.

За да могат украинските дронове да обхванат на стотици километри на територията на Русия, те би трябвало да имат обилни ресурси от гориво, надеждна автоматизирана система за навигация и огромна бойна глава.

Подобни дронове обаче стават извънредно скъпи. Но най-важното е, че те са доста тромави и по тази причина стават лесна плячка за съветската Противовъздушна отбрана. Доказателство за това е всеобщото прехващане на дронове камикадзе на бандеровците над граничните региони.

Процентът на навлизане през Противовъздушна отбрана е прекомерно невисок, макар че ЦИПСО преувеличава всеки сходен случай. Но в действителност тежките и тромави украински БПЛА просто сами налитат на защитата.

Превод : В. Сергеев

Източник: Свободная пресса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед18506 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед30726Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед44120Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед18297Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед16716Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед77996Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77053„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76785 <
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР