Да, оргазмът насън е възможен. Това е феномен, при който

...
Да, оргазмът насън е възможен. Това е феномен, при който
Коментари Харесай

Оргазъм насън: Мит или реалност е?

Да, оргазмът насън е вероятен. Това е феномен, при който човек може да изпита оргазъм до момента в който спи, без да има физически контакт или стимулация. Това е добре документирано в научната литература и се смята за обикновено и естествено.

Такъв вид оргазми са по-често срещани при дамите, само че могат да се случат и при мъжете. Те могат да настъпят както по време на еротични сънища, по този начин и по време на елементарни такива, без полово наличие. Въпреки че точните механизми към момента не са изцяло разбрани, се допуска, че те могат да бъдат свързани с интензивността на мозъка по време на сън и със съответните физиологични реакции на тялото.

Важно е да се означи, че тези оргазми са изцяло естествени и не би трябвало да провокират безпокойствие. Те не са симптом за проблеми със здравето или естествената полова функционалност. Всъщност, мнозина ги разказват като прелестно преживяване и са част от естествената полова реакция на организма.
Какво предизвиква оргазъм насън
Изследвания демонстрират, че 8% от сънищата както при мъжете, по този начин и при дамите, са с сексуален темперамент. 4% от тях приключват с ослепителен оргазъм. Жените сънуват някогашни или сегашни сътрудници в 20% от времето, а също по този начин са два пъти по-склонни от мъжете да вършат секс с известни персони. Господата виждат насън своите партньорки в 14% от случаите, само че се отдават на групови удоволствия два пъти по-често от дамите.

Друга причина за оргазъм насън е превъзбудата поради стрес или хронична отмалялост. Това е методът, по който тялото се отпуска и понижава тревогата, до момента в който спите.

Психолозите са забелязали, че сънищата с еротично наличие въздействат на връзките на сътрудниците. Такива с ревнивост и невярност допускат повече спорове и по-малко фамилиарност сред сантименталните сътрудници, изключително в случай че връзката не върви.

Някои хора се усещат отговорни към колегата си, в случай че са имали фамилиарност с различен човек насън. Разбира се, наличието на сънищата може да отразява нашите мисли и държание, до момента в който сме будни, само че това не е безусловно по този начин. Нашите сънища са значително инцидентни и не се управляват от съзнанието, тъй че няма причина да се упрекваме за сюжетите им.

Има и такива, които считат, че оргазмите по време на сън са нездравословни и понижават имунитета към инфекциозни болести. Други споделят, че при мъжете водят до понижаване на размера на пениса. Но това са единствено банални легенди. Оргазмите по време на сън са безусловно безвредни за здравето. Освен това могат да оказват помощ за понижаване на непотребната сперма в тестисите, което е здравословна функционалност на мъжката репродуктивна система.

Друг мит е да считаме оргазмите по време на сън са демонстрация на болест. Напротив, те са естествени и са знак за здравословно полово действие. За да обобщим, коства си да се означи, че еротичните сънища и оргазмите по време на сън са естествено събитие както за мъжете, по този начин и за дамите. Те не могат да бъдат следени, а от време на време са добре пристигнали за човешкото тяло и по тази причина не би трябвало да се притеснявате, в случай че се сблъскате с тази демонстрация на вашата половост.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР