Руските хранителни обекти ще могат да заменят напусналите чуждестранни компании.

...
Руските хранителни обекти ще могат да заменят напусналите чуждестранни компании.
Коментари Харесай

Путин обясни ползите от изтеглянето на западните компании от Русия

Руските хранителни обекти ще могат да заменят напусналите задгранични компании. За това приказва съветският президент Владимир Путин, съобщи ТАСС.

Според президента изтеглянето на задгранични предприятия ще освободи пазара и ще отвори нови благоприятни условия за заменяне на вноса. Путин изрази вяра, че замяната на задгранични компании с съветски ще е от изгода за пазара и ще усъвършенства качеството на услугата за руснаците.

Президентът означи също, че доста задгранични компании, работещи в кетъринг промишлеността, употребяват съветски артикули. „ Във всеки случай ще подкрепим развиването на този тип активност. Това се отнася точно за сферата, която се търси всеки ден. Всеки желае да яде всеки ден и повече от един път дневно “, сподели Путин.

По-рано през март Михаил Гончаров, създател на съветската кетъринг верига " Теремок ", съобщи, че локалните производители няма да могат да повторят триумфа на Макдоналдс в Русия. Според бизнесмена McDonald's работи по своя бизнес модел от доста години, а съветските ресторантьори нямат съпоставими благоприятни условия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР