Русия заяви, че атаките на украински безпилотни самолети на руска

...
Русия заяви, че атаките на украински безпилотни самолети на руска
Коментари Харесай

Москва втвърди тона към Запада, остро обвинение

Русия съобщи, че офанзивите на украински безпилотни самолети на съветска територия " не биха били вероятни " без помощта на Съединени американски щати и НАТО.

Кремъл втвърди реториката си, откакто заяви, че във вторник е свалила пет безпилотни самолета покрай столицата.
-->
Москва упрекна Запада, че е дал опция на Украйна да извърши нападенията с дронове, откакто по-рано осъди нападенията като " терористичен акт ", съобщи БГНЕС.

" Тези офанзиви не биха били вероятни без помощта, предоставена на киевския режим от Съединени американски щати и техните съдружници от НАТО ", разгласи съветското външно министерство, като добави, че Западът " образова оператори на дронове и дава нужната разследваща информация за осъществяването на такива закононарушения ".

Това е последната от поредицата скорошни офанзиви с дронове, в това число против Кремъл и съветски градове покрай границата с Украйна.

Руските военни обявиха, че са свалили всичките пет дрона и че няма вреди или жертви от офанзивите рано сутринта.

Четири от тях са били унищожени от системи за противовъздушна защита, а петият е бил спрян с " електронни средства ".

Службите за незабавна помощ оповестиха, че един от дроновете е бил " обезвреден " в Кубинка, на към 40 км от интернационалното летище Внуково, където въздушният трафик е бил нарушен за малко.

" Опитът на киевския режим да нападна зона, в която се намира гражданска инфраструктура, в това число летище, което приема интернационалните полети, е нов терористичен акт ", уточни по-рано в обществените мрежи говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР