Ромелу Лукаку пропусна изминалия месец от календара на Челси поради

...
Ромелу Лукаку пропусна изминалия месец от календара на Челси поради
Коментари Харесай

Лукаку се връща за дербито с Манчестър Юнайтед

Ромелу Лукаку пропусна миналия месец от календара на Челси заради травма в глезена, само че Томас Тухел удостовери, че нападателят му бележи напредък и даже се готви за завръщане против Манчестър Юнайтед, научихме от Sky Sports.

„ Ромелу е доста покрай завръщане в тренировките с тима, тъй че се надявам да бъде с отбора в неделя, само че дано забележим по какъв начин ще се развият събитията “, сподели немският ментор.

Лукаку направи ужасно завръщане в отбора на „ лондончани “ след прехвърлянето за €115 млн. от Интер през лятото, като означи 4 гола в първите си 4 мача, само че по-късно не съумя да откри мрежата в 7 следващи срещи. Той се контузи в един мач против Брентфорд на 16 октомври и от този момент насам е в лазарета.

Припомняме, че таранът мина през редиците на „ алените дяволи “ в интервала 2017-2019 година против внушителните €84,7 млн., само че по този начин и не съумя да осъществя капацитета си на „ Олт Трафорд “. Именно това би трябвало да го стимулира в допълнение, с цел да блесне след седмица.

Междувременни на Челси му следва посещение на Лестър Сити през този уикенд и домакинство на Ювентус в Европа през седмицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР