Хиляди инвеститори с големи пенсионни каси бяха оставени в безизходица,

...
Хиляди инвеститори с големи пенсионни каси бяха оставени в безизходица,
Коментари Харесай

Предсрочните избори оставят спестителите с големи пенсионни каси и безданъчна защита в безизходица

Хиляди вложители с огромни пенсионни каси бяха оставени в невъзможност, откакто Риши Сунак разгласи предварителни общи избори, преди Народното събрание да поправи неточности в данъчните правила.

Съветници предизвестиха, че бъдещото държавно управление на лейбъристите може да се откаже или да забави корекциите, защото показва своя лична стратегия за налози и пенсии.

„ Клиентите бяха оставени в цялостна невъзможност “, сподели Анди Кинг, механически експерт по пенсиите, с Evelyn Partners, мениджърите на благосъстоянието.

Проблемът визира хората, които са се възползвали от съглашение за „ засилена отбрана “, въведено през 2006 година, с цел да се подсигурява, че тези с най-големи средства няма да бъдат незаслужено наранени от налагането на нов предел от £1,5 милиона без налози, прочут като доживотната надбавка.

Въпреки че консерваторите отстраниха доживотната прехрана през април, неточности в законодателството засегнаха хората, които разчитаха на ограниченията за засилена отбрана, даващи им правото да взе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР