И това видя Пловдив: Багер докара абитуриенти на бала! С

...
И това видя Пловдив: Багер докара абитуриенти на бала! С
Коментари Харесай

И това видя Пловдив: Багер докара абитуриенти на бала!

И това видя Пловдив: Багер докара зрелостници на бала! С цялостна мощност се вихрят из цялата ни родина абитуриентските балове. В един от огромните и тежкарски хотели на Пловдив чества Строителния колеж и филантропичната гимназия.

Повечето от випускниците прииждаха с втръсналите на всички първокласни коли, само че някои от тях бяха избрали нетрадиционен превоз, заяви локалния уебсайт Трафикнюз. Пред хотела дойде тир. Мотошествия огласяха целия регион, само че овациите обраха зрелостници, качени на кофата на екскаватор, за които Пловдив ще приказва сигурно десетилетия напред.

Дамите залагат на блестящи тоалети. Масленозеленото наподобява е най-предпочитаният цвят от абитуриентките тази година. Младежите пък разчитат на изчистени и елегантни костюми.

Сред зрелостниците се оказа и дъщерята на притежател на компания транспортьор към градския превоз в Пловдив Кристиана Дойчевска, която приключва Хуманитарната гимназия. Какво по-подобаващо идване на прелестното момиче от това да слезе като принцеса от рейс на градския превоз.

И това видя Пловдив: Багер докара зрелостници на бала! 25.05.24 22:15 Разкритие: Тези 10 стъпки за икономисване на гориво правят чудеса! 25.05.24 21:45 Нов мощен успех за българската художествена гимнастика в Будапеща! 25.05.24 21:17 През 2025 година: Задава се голям проблем за Земята! 25.05.24 20:54 Александър Симов ядосан на Манол Пейков поради рухналата къща на Димитър Талев 25.05.24 20:30

С различен рейс дойде цялостен клас завършващи, избрали даже на бала да отидат дружно, с цел да покажат пред всички задружността си, а и да поспестят някой лев.

Нетрадиционен транспорт беше избрал юноша, който завършва тази година. Той дойде пред хотела, като въртеше педалите на велосипед и бързо притегли вниманието на всички поради „ тихото “ си появяване, до момента в който в близост ръмжаха мощни коли и мотори.

Екипът на пожелава нетипично щастлива празнична нощ със съвета към зрелостниците да не прекалавят с напитки, с цел да не се озоват в кола за спешна помощ за бала. Нежелан превоз и от най-напористите и изобретателни купонджии.

Източник: Трафикнюз, Пловдив

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР