Родителите на ученичката от бургаското село Ново Паничарево, която обвини

...
Родителите на ученичката от бургаското село Ново Паничарево, която обвини
Коментари Харесай

Протест в училището в Ново Паничарево, чийто директор е обвинен в блудство

Родителите на ученичката от бургаското село Ново Паничарево, която упрекна шефа си в блудничество, проведоха митинг в учебното заведение. Те стопираха освен своето, само че и други деца да влязат в час.

Решението на съда да промени мярката за задържане на обвинявания възпитател в " домакински арест " предизвика роднините на момичето.

Намерението им да провеждат всеобщ митинг, като спрат всички деца в селото да посещават учебно заведение обаче беше пресечено от Инспектората по обучение още по време на първия час.

И въпреки всичко, броене на учениците в класните стаи сподели, че една трета липсват. Децата признават, че сутринта са били спирани на входа. Споделят, че майката на Радостина и татко й и споделили да не влизат в учебното заведение.

Намесва се и полиция, а множеството родители връщат назад децата в клас.

Родителите споделят, че случат се е отразил зле на щерка им, която имала потребност от психолог. " Предложи ми пари господин Радев, изиска да го ударя, да го удрям и аз споделих: " Аз пари си имам задоволително, не го върша за пари, желая да си получиш заслуженото”, съобщи бащата на Радостина.

Обвиненият в блудничество шеф е безапелационен, че нещата са нагласени. По думите му на записите се чува по какъв начин единствено тя приказва. Защитата ще изиска техническа експертиза на записите.

От кметството признават, че обстановката в селото, което е със смесено население, е деликатна и се пробват да тушират напрежението.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР