Нападателят на Черно море (Варна) Уеслен Жуниор де Мело е

...
Нападателят на Черно море (Варна) Уеслен Жуниор де Мело е
Коментари Харесай

Нападателят на Черно море Уеслен де Мело е със счупена челюст

Нападателят на Черно море (Варна) Уеслен Жуниор де Мело е със счупена челюст и ще би трябвало да се подложи на интервенция, заяви пред Българска телеграфна агенция старши треньорът на варненци Илиан Илиев.

Уеслен, който направи много положително първо полувреме, беше изнесен с кола за спешна помощ непосредствено от терена в 56-ата минута по време на срещата от 34-ия кръг на Първа лига сред ЦСКА-София и Черно море (Варна). Минути по-рано той се откъсна самичък против вратаря на домакините Густаво Бусато, който го спря с цената на нарушаване, а настрана от това стражът удари и топката с ръка. Това му коства червен картон, само че се оказа, че при конфликта е счупена долната челюст.

Кога и къде ще бъде интервенцията, ще се реши в идващите часове, добави наставникът на " моряците ".

Черно море завоюва с 1:0 на националния стадион " Васил Левски " и си подсигурява 2-ото място в крайното класиране, което те би трябвало да узаконят в последния кръг в неделя против приятната изненада Крумовград.

При към този момент обезпеченото присъединяване в европейските шампионати през лятото, е ясна и датата за началото на лятната подготовка. " Моряците " се събират за първа подготовка на 12-и юни, което е единствено четири дни след втория от двата юнски мача на националния тим – посещение на Словения на 8-и другия месец.

Илиев, който е и народен селекционер, към този момент прави проектите за лятната подготовка на Черно море.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР