Решавайки да посетим фризьора, се фокусираме единствено върху избора на

...
Решавайки да посетим фризьора, се фокусираме единствено върху избора на
Коментари Харесай

Посещение при фризьор според деня от седмицата

Решавайки да посетим фризьора, се фокусираме само върху избора на нова прическа и грижите, които ще би трябвало да поставяме по-късно за нея. Но в гонене на стилните трендове всички забравихме за силата на косата във психически аспект. Тя е значим съставен елемент за енергийния баланс на индивида. Дори и да сте скептично настроени към тези изказвания, сигурно някои елементарни закономерности ще ви оказват помощ да поддържате хармонията сред душата тялото.

Преди да си запишете час при фризьора, вижте по кое време е най-добре да се подстрижете съгласно лунния календар. За да укрепите корените, най-добре е подстрижката да е по време на намаляваща Луна.

Подстригването през първата и втората четвърт на Новолуние ще помогне за ускорение на растежа на косата.

Посещението на фризьора при намаляваща Луна е от изгода, когато желаете да забавите растежа на косата.

Косата е страж на живота, шанса и просперитета. Отрязвайки я съзнателно, вие притегляте неприятен шанс и заболявания. Според поверието, в случай че неомъжена госпожица го направи, ще се обрече на самотност за цялостен живот.

Денят от седмицата също има значение.

Понеделник

Понеделник е най-благоприятният ден за посещаване на фризьора. Първият работен ден има мощна мощ, която ще ви помогне да се отървете от проблемите и неприятностите в живота си. Понеделник е подобаващ и за промяна на цвета.

Вторник

Ако чувствате, че физическата ви мощ се изчерпва и не можете да разрешите значим въпрос - не се колебайте да си запишете час при фризьора за вторник.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР