Рекламната кампания на частната военна кампания Вагнер за набиране на

...
Рекламната кампания на частната военна кампания Вагнер за набиране на
Коментари Харесай

ЧВК Вагнер открито набира наемници за войната в Украйна

Рекламната акция на частната военна акция " Вагнер " за набиране на наемници, които да се бият в Украйна продължава напълно намерено, с билбордове и банери по улиците на съветските градове, без значение, че наемничеството в Русия е престъпно закононарушение, оповестява Каспаров.Ru.

На един от билбордовете надписът гласи: " Zа родину! Zа честь! Zа свободу! " с исползоването на латинската писмен знак Z — един от знаците на съветската експанзия против Украйна.

На различен надписът е " Оркестър " W " те чака, написан е телефон, който съответствува с телефон от уеб страницата на ЧВК " Вагнер ".

Латинското W е началната писмен знак от името на немския композитор Рихард Вагнер, по тази причина е употребена и игрословицата с думата оркестър. Но W е и началната писмен знак от позивната на командира на ЧВК Дмитрий Уткин - " Вагнер ".

На основната страница на уеб страницата " WAGNER PMC aka Группа Вагнера " е оповестен следният текст:

" PMC Wagner към този момент е в Украйна и още веднъж побеждава. Искаш да впишеш името си в историята на бойната популярност, само че не искаш да се бориш с администрация и инспекции? Имаме положителни вести за теб — оркестърът има потребност от музиканти в Украйна! Присъедини се, с цел да освободим целия Донбас! Тръгни в първия си военен поход с живите митове на промишлеността! "

Посочена е и месечната заплата — 240 хиляди рубли, което се равнява на почти 4 хиляди $.

Вербовката, образованието, финансирането и потреблението на наемници във въоръжени спорове или военни дейности в Русия се санкционира с отнемане от независимост от 12 до 18 години, съгласно декрет, подписан от президента Владимир Путин.

Превод: Faktor.bg

 wagner.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР