Регионалният министър Виолета Комитова коментира пред медии протеста на пътните

...
Регионалният министър Виолета Комитова коментира пред медии протеста на пътните
Коментари Харесай

Комитова не разбрала защо протестират, помислила, че е дошъл 9 септември

Регионалният министър Виолета Комитова разяснява пред медии митинга на пътните строители от тази заран. Те проведоха трети народен митинг в София пред Министерство на районното развиване и благоустройството (МРРБ).

" Бяхме поканили всички притежатели на компании за диалог. Причината за поканата е следната – от 4 месеца ние се срещахме поредно с служащи и разнообразни представители на компании, както и с Браншова камара „ Пътища “, които разбрахме, че се явяват медиатори в нашите диалози и преразказват нещата, както те преценяват ", сподели тя, представена от DarikNews.bg.
" Целта на диалозите с тези компании е да си уредим договорните връзки и да продължим да работим с тях. Затова управлението на Регионалното министерство взе решение, че ще организира срещи единствено със притежателите на тези компании. Обществото би трябвало да знае кои са притежателите и да водим открит разговор с тях. От идната седмица считаме, че ще продължим диалозите ", добави още Комитова.
" Аз не разбрах защо стачкуват тези хора през днешния ден. Сутринта чувах музика и помислих, че е пристигнал 9 септември ", сподели още Комитова, като посочи, че не е сигурна: " дали всичко хора, които идват пред Министерство на регионалното развитие са служащи ".

" Този митинг беше да се нагнетява напрежение в обществото ", счита още тя и добави, че: " Няма хора без заплати ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР