Разследването за смъртта на журналиста Милен Цветков приключи в края

...
Разследването за смъртта на журналиста Милен Цветков приключи в края
Коментари Харесай

Важна новина за катастрофата, в която загина Милен Цветков СНИМКИ

Разследването за гибелта на журналиста Милен Цветков завърши в края на предишния месец. В началото на октомври обвиненият за гибелта му Кристиан Николов и юристът му получиха материалите, с цел да се срещнат с тях. От събраните доказателства излиза наяве, че.



За да каже какво следва оттук насетне, приказва юристът на околните на Милен Цветков Менко Менков. Той изясни, че сега са в процедура по изчакване да завърши предявяването на материалите от досъдебното произвеждане на обвинения и бранителя му. След това следователят ще изпрати делото на прокурора, който в едномесечен период ще изготви обвинителния акт и ще го внесе в Софийския градски съд.

 Джипът на Кристиан Николов след катастрофата/Снимка: Булфото

„ Оптимистичният период за осъществяване на разпоредителното съвещание, в което ще бъдат призовани страните по делото, е от втората половина на ноември до Коледа “, сподели още той в отговор на запитването ни по кое време се чака да бъде гледано делото.

В началото на този месец юрист Марковски популяризира една опровергана след това от Прокуратурата информация – че килърът на Милен Цветков е пуснат под домакински арест. Всъщност, той е в ареста с непрекъсната мярка „ задържане под стража “ и се намира в следствения арест, макар че неколкократно юристът му внесе молби за неговото стартиране под предтекст, че желае да продължи образованието си.


Снимка: Булфото

В момента тезата на държавното обвиняване е че Кристиан Николов е направил закононарушение в изискванията на възможен предумисъл, за което го грози затвор от 10 до 20 години и доживотно отнемане от право да ръководи МПС.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР