Разположени в топлите лазурни води на Индийския океан, Малдивите гарантират

...
Разположени в топлите лазурни води на Индийския океан, Малдивите гарантират
Коментари Харесай

7 зашеметяващи нови курорта на Малдивите, които да посетите през 2022 г.

Разположени в топлите лазурни води на Индийския океан, Малдивите подсигуряват най-белия пясък, мечтателни залези и паметен подводен свят.

През 2022 година се отбелязва половин век от откриването на първия курорт в страната, когато гостите би трябвало да газят през дълбоката до кръста вода, с цел да излязат на брега.

За благополучие, достъпът се е подобрил доста от този момент, като курортите на атолите през днешния ден се простират на повече от 800 км океан.

Ето селекция от парцели, подбрани от CNN, които ще бъдат отворени тази година, курорт, който неотдавна стартира да посреща посетители, и различен, претърпял огромна реставрация.

Patina Maldives, Острови Фари
View this post on Instagram
A post shared by Patina Maldives, Fari Islands (@patinamaldives)

Архипелаг, формиран от четири идилични острова, островите Фари се намират в североизточната част на атола Северен Мале, на 45 минути с лодка или 15 минути с хидроплан от интернационалното летище.
Те са дом на Patina Maldives - нова идея за настаняване от Capella Hotel Group, която включва 90 модерни вили и 20 студиа от известния бразилски проектант Марсио Коган.

За разлика от множеството други парцели в този лист, Patina неотдавна отвори, тъй че към този момент можете да си резервирате отмора. Предлагащи от една до три спални, вилите на плажа и над водата комбинират разкош и убийствени гледки. Ако съумеете да се откъснете от басейна, тогава пробвайте уелнес пътуванията, кулинарните прекарвания, гмуркането и музикалните стратегии.

Цена: От 1 900 $ за вила на плажа

Alila Kothaifaru Maldives

Планиран да отвори порти през първата половина на тази година на атола Раа, Alila Kothaifaru Maldives ще разполага с 80 вили на брега и над водата - всички с басейни. Един голям плюс е техният домакински риф, който гъмжи от морски живот - от елегантни скатове до многоцветни корали. Това сигурно ще направи курорта прелъстителен за гмуркачите.

Хипнотизиращите изгреви и залези са наложителни, а опциите за хранене ще включват японски ястия и уединени вечери на частен песъчлив бряг за невероятна романтика. Цените към момента не са оповестени.

Avani+ Fares Maldives Resort
View this post on Instagram
A post shared by Avani Hotels & Resorts (@avani_hotels)

Първият курорт на Малдивите от Avani Hotels & Resorts би трябвало да отвори порти в средата на 2022 година в атола Баа, биосферен резерват на ЮНЕСКО. Само на 30 минути пътешестване с хидроплан от интернационалното летище Velana, Avani+ Fares Maldives Resort се намира на остров, заобиколен от лагуна, в западната част на резервата.

Уникално и удивително биоразнообразие може да се откри в кораловите рифове край курорта. Гостите ще могат да избират всред 176 вили и студиа с не по-малко от шест места за ядене и развлечение.

Цена: От 650 $ на вечер за студио с една спалня с аспект към океана и закуска

Emerald Faarufushi Resort & Spa
View this post on Instagram
A post shared by Faarufushi Maldives (@emeraldfaarufushiresortspa)

Друг нов петзвезден парцел в атола Раа, този път ол инклузив, отваря порти под името Emerald Faarufushi Resort & Spa. Пищният остров от седем хектара измежду лагуна от 100 хектара значи, че ще има доста място за отмора, било то на сушата или във водата, когато отвори порти през май.

Осемдесет вили в шест категории се стремят да се слеят с естествената среда, построени с естествени материали, където е допустимо. Диамантът в короната са оборудванията за водни спортове и гмуркане, фитнес залата и спортния център. След като сте се поизпотили, отдайте се на гурме ястия в заведенията за хранене, в това число Beach Club Grill.

Цена: От 800 $ на вечер за вила

Villa Haven

Ще би трябвало да изчакате, с цел да разгледате Villa Haven на атола Южен Ари, защото курортът ще отвори порти едвам в края на 2022 година Независимо дали сте обожател на уелнес, гмукане или фамилна отмора, 68-те вили и резиденции на брега на океана ще обезпечат първокласна база, от която да се насладите на многото прекарвания, предлагани от курорта.

Благодарение на буйната растителност на острова, в заведенията за хранене ще ви бъдат сервирани локални кокосови орехи, тропически плодове, зеленчуци и билки, а при построяването на курорта са употребявани устойчиви локални материали.

Цена: От 2 000 $ на вечер

Hilton Maldives Amingiri Resort & Spa
View this post on Instagram
A post shared by IM First Class (@imfirstclassmag)

Разположен на остров със същото име, курортът е единствено на 15 минути път с моторна лодка от летището. В резултат на това няма да отнеме доста време на гостите да слязат от самолета и да се потопят в частния си басейн в една от 109-те вили на плажа и над водата.

Шест ресторанта и бара включват Eden - заведениие единствено за възрастни, профилиран в шампанското и коктейлите с съвършена панорама към залеза, до момента в който Re-Fuel е „ зона единствено за младежи “.
В СПА центъра масажите за бременни, за младоженци и за двойки са единствено част от вариантите за удължение на блаженството.

Цена: От 830 $ на вечер със закуска

Conrad Maldives Rangali
View this post on Instagram
A post shared by Conrad Maldives Rangali Island (@conrad_maldives)

Conrad Maldives Rangali, който претърпя обширна реставрация, чества своите 25 години в страната. Имотът разполага с първия в света подводен ресторант и първата подводна спалня. За отбелязване на годишнината на курорта са актуализирани 50 надводни вили, както и три ресторанта и бара. Новите попълнения включват фитнес зала единствено за възрастни, Majaa Explorers Hub и Furaavaru Teens Club.

Не пропускайте шанса си да поплувате с китови акули и скатове, отправете се на сафари с костенурки или заслепете почитателите си в Instagram с круиз с делфини по залез.

Цена: От 1 860 $ на вечер
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР