Разположена на 40 морски мили от Airlie Beach на североизточното

...
Разположена на 40 морски мили от Airlie Beach на североизточното
Коментари Харесай

Подводни апартаменти в Австралия предлагат гледка към Големия бариерен риф

Разположена на 40 морски благи от Airlie Beach на североизточното крайбрежие на Австралия, Reefsuites е първата опция за подводно настаняване в страната, приканваща туристите да прекарат нощта с панорама към емблематичния Голям бариерен риф.

Тези жилища, ситуирани на борда на понтонния транспортен съд Reefworld, разполагат с прозорци от пода до тавана за неограничени благоприятни условия за наблюдаване на морския живот, както и с първокласни кревати, тъй че гостите да могат да спят под вълните.

Гостите на Reefsuite стартират деня си с круиз през идиличните острови Уитсънди, преди да отидат до Hardy Reef, където е акостиран Reefworld. В рамките на ол инклузив пакета те се любуват на изобилен обяд, последван от следобяд на гмуркане и плуване.
View this post on Instagram
A post shared by Cruise Whitsundays (@cruisewhitsundays)

Срещу в допълнение възнаграждение може да бъде запазен изящен полет с хеликоптер, с цел да се види съвършено завършеният Heart Reef.

Само шепа посетители обаче се радват на извънреден достъп до Reefworld. Докато дневните екскурзии разрешават обиколка на живописните острови денем, корабът е наличен единствено за определени вечер.

Докато слънцето залязва над Коралово море, гостите на Reefsuite се любуват на освежаващи питиета, преди вечерята да бъде сервирана в зашеметяваща, осветена от звезди конюнктура на горната палуба на понтона.

След през целия ден завършения е време туристите да се насладят на друга панорама към Големия бариерен риф от комфорта на своите подводни пространства за настаняване. На идната заран те закусват на борда за финален път, преди да се насладят на тиха заран на кораба, след което се връщат на брега.

Цените за преживяването Reefsuite стартират от 899 $, оповестява T+L.

В допълнение, корабът Reefworld предлага и Reefsleep - ол инклузив пакет, който разрешава на гостите да спят под звездите на горната палуба.
View this post on Instagram
A post shared by Helloworld Travel Mackay & MtP (@helloworldtravel_mackay)

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР