Миналата седмица в Instagram профила си Никол Кидман сподели кадри

...
Миналата седмица в Instagram профила си Никол Кидман сподели кадри
Коментари Харесай

Никол Кидман и Кийт Ърбан за първи път заедно с дъщерите си на червен килим

Миналата седмица в Instagram профила си Никол Кидман показа фрагменти от Bush Christmas - първия филм, в който се е снимала, когато е била едвам на 14 години. От описанието под поста ѝ стана ясно, че е качила фрагмента във връзка идното ѝ отличие от Американския кино институт (AFI).
 Никол Кидман на 14 години - по какъв начин е изглеждала в първия си филм
Никол Кидман на 14 години - по какъв начин е изглеждала в първия си филм

Специален мотив за един спомен отпреди 40 години

На 27 април, събота, Dolby Theatre в Холивуд, актрисата бе наградена с Life Achievement Award на AFI.

На особено проведената церемония  е била съпроводена от брачна половинка си  и други членове на фамилията си. Сред тях са били сестра ѝ Антония Кидман, шурей ѝ Крейг Марран и племенницата ѝ Сибела Хоули (17 г.).
 Снимка 663018

Най-изненадващите измежду гостите обаче са били дъщерите на актрисата -. Въпреки че двете нормално стоят надалеч от светлините на прожекторите, на специфичното събитие в чест на майка си те са създали своя дебют на червен килим.

Момичетата са били облечени в рокли на Monique Lhuillier. Докато Съндей е заложила на бяла рокля на цветя без презрамки, то по-малката ѝ сестра Фейт е предпочела рокля в коралово, само че още веднъж без презрамки.
 Снимка 663017

Както прилича за звездата на вечерта обаче,  блести най-ярко от всички останали на аления килим. Тя не е изневерила на стила си и е облякла дълга стилна рокля в златно, дело на обичаната ѝ дизайнерска къща.
 Снимка 663019

Освен със фамилията си актрисата е отпразнувала награждаването и със свои сътрудници. На събитието са участвали едни от най-популярните имена в кино промишленост, измежду които Морган Фрийман, Зоуи Салдана, Наоми Уотс, Мишел Пфайфър, Майлс Телър, Кели Спери Телър и Джейн Сиймор, написа E! News.
 Никол Кидман и Кийт Ърбан - тайната за 17-годишния им брак
Каква е тайната на 17-годишния брак на Никол Кидман и Кийт Ърбан

Откровен съвет от музиканта

Редом до  е била също и колежката ѝ от сериала  Рийз Уидърспун. И не на последно място по значимост - специфичната вечер е почела и Мерил Стрийп, която е връчила премията на австралийката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР