Разпасалият се син на кметицата на петричкото с. Марикостиново Гергана

...
Разпасалият се син на кметицата на петричкото с. Марикостиново Гергана
Коментари Харесай

Narod.bg до МВР: Синът на кметицата на Марикостиново спука черепа на мъж с шутове, Димитър Бръчков пусна чадър

Разпасалият се наследник на кметицата на петричкото с. Марикостиново Гергана Тодорова – Велко, преби грубо 48-годишен мъж, разрешил си да подаде сигнал против закононарушенията на овластената му майка, а общинският кмет Димитър Бръчков пуска чадър над закононарушенията, за които Narod.bg подава сигнал до Министерство на вътрешните работи, с цел да си влезе в ролята и да арестува гамена.

Кървавото възмездие се разиграло сред 3 и 3,30 ч. тази утрин в Марикостиново на ул. „ Екзарх Йосиф “ №4 пред дома на жертвата Георги Илиев Узунов.

Селският пехливанин Велко Тодоров с безчет закононарушения зад тила си, само че все пак на независимост, и негов неизвестен към този момент приятел атакуват Георги, събарят го на земята и стартират да го ритат с все мощ, както е видно от видеото, което публикуваме. След зверството е подаден сигнал на незабавния номер 112 и екип на Спешна помощ транспортирал мъжа до МБАЛ „ Свети Врач “ в град Сандански. Там е приет в болница с фрактура на черепа, спукано тъпанче и др.), които занапред ще бъдат диагностицирани, научи Narod.bg.

 Разпасалото се кметско синче театралничи с БМВ-та и револвери

Главният екзекутор е самозабравилият се селски хитрец Велко Томов Тодоров, чиято майка Гергана Тодорова съвсем 8 години деребейства като кмет на Марикостиново. Narod.bg към този момент разкри имотна скица на оялата се кметица в съдружничество с обичания обвинен за всеки зулум в общината Димитър Бръчков.

Абсурдът е, че маминото синче, което парадира с оръжия и пачки тъкмо в духа на примитивния му нрав, има много богато кримидосие, само че Министерство на вътрешните работи в Петрич необичайно не вижда нищо извънредно нарушител да се разхожда на независимост и да продължава да вилнее необезпокоявано – сее закани за убийства, за палежи на коли и така нататък

Последно за гневния кметски наследник са подадени сигнали до Министерство на вътрешните работи и ГДБОП с входящи номера №489700-2532/20.04.2023 (в МВР) и вх. №126600-7207/20.04.2023г. (в ГДБОП).

Ако органите на реда си бяха свършили работата, в този момент Георги Илиев Узунов нямаше да е с интензивното в болничното заведение на Сандански, ядосва се очевидецът на кметските дивотии.

Ето някои от закононарушенията на кметското синче:

Реклама

– преди години при ПТП край село Дрангово по негова виновност – дрогиран и пийнал, почина човек;

– с нелегално оръжие по пътя за Костинброд простреля човек;

– с нож нанесе телесна щета на Николай Гегов (след насила мъжът отдръпна жалбата си);

– в региона на гр. Рила преди към 2 години бе арестуван да ръководи МПС под въздействие на наркотични вещества;

По неофициална информация иде тирада за потвърден рецидивист, член на ОПГ за разпространяване на опиати, който парадира с пачки, БМВ-та и оръжия.

Според хора от Марикостиново Велко Тодоров плаши кандидат-кметове, които биха детронирали майка му Гергана от кметския пост, което ще отреже паричния поток на семейството, привикнала да натрупа пачки около властта.

Хората тук са безапелационни, че всички тези извращения са вероятни поради чадъра, спуснат от кмета на Петрич Димитър Бръчков над майката на келеша.

В Министерство на вътрешните работи има информация, добре потулвана досега, че кметицата Гергана и пробитият Бръчков са основни настоящи лица в скица за пазаруване на гласове и обезпечаване на избор против закани, което е работа на ченгетата да осветлят и придвижат към прокуратурата.

За похлупак през днешния ден улични камери в Марикостиново, които биха могли да са записали изродщината, са били демонтирани по заповед на корпулентната кметица Гергана Тодорова, която под паника почнала да звъни на познати служители на реда и локални публицисти да мълчат за престъплението…

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР