След категоричната си победа в Като две капки вода“ актьорът

...
След категоричната си победа в Като две капки вода“ актьорът
Коментари Харесай

Зомбори взима хляба на Миро и Любо

След безапелационната си победа в „ Като две капки вода “ артистът Владимир Зомбори е решен да нападна музикалната сцена у нас.

Талантливият чаровник обмисля да навлезе в музикалния шоубинес и прекомерно евентуално е скоро да направи авторско парче. „ Не изключвам да навляза и в музикалните среди. Скоро с екипа ми ще седнем, ще приказваме и ще решим какво да върша “, споделя Зомбори, който на финала в Капките влезе в облика на Фреди Меркюри.

Фенове на артиста от сериала „ Вина “ са безапелационни, че в случай че той се впусне съществено в това начинание, несъмнено ще заплаши хляба на сполучливи реализатори като Любо Киров и Миро Костадинов. „ Ако му създадат доста положително парче и се наложи като шлагер, славата от Капките непосредствено ще го изкачи на първото място “, галят егото на Зомбори фенките.

Освен това Владо има и харизматична визия, която също е плюс за всеки реализатор. Самият факт, че с лекост завоюва „ Като две капки вода “ би му подсигурило ударна музикална кариера, на мнение са експертите.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР