Бившият президент Доналд Тръмп предупреди, че докато седи в съдебната

...
Бившият президент Доналд Тръмп предупреди, че докато седи в съдебната
Коментари Харесай

Тръмп предупреждава, че назряват проблеми със засилените руско-китайски връзки, докато той е заседнал в съдебната зала на „ледената кутия“

Бившият президент Доналд Тръмп предизвести, че до момента в който седи в правосъдната зала на „ ледената кутия “ в Манхатън, Китай и Русия укрепва връзките си, което съгласно него съставлява заплаха за Съединени американски щати и света.

" Президентът Си на Китай, познавам го добре. Президентът Путин на Русия, познавам го добре. В момента те работят дружно по проекти, къде се комбинират - къде реализират дружно и нанасят вреди, тъй като в последна сметка те мислят за това: да нанасят вреди “, сподели Тръмп в четвъртък пред правосъдната зала в Манхатън.

" И вие погледнете какво сподели президентът Си през днешния ден. Той изцяло чака да превземе Тайван. Той направи това изказване през днешния ден. Това е огромно изказване и аз седнал съм тук в кутия с лед. "

Тръмп посочи други въпроси, които го тормозят, в това число инфлацията, стопанската система и мандата за електрически транспортни средства, само че твърди, че срещата Китай-Русия е била „ може би по-лоша от всичко “.

Бившият президент Доналд Тръмп го е държал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР