Разбира се, че правя пълна инвентаризация на НДК. Това заяви

...
Разбира се, че правя пълна инвентаризация на НДК. Това заяви
Коментари Харесай

Министърът на културата за НДК: Боршош е харчил не за основна дейност, трябват още пари

Разбира се, че върша цялостна инвентаризация на НДК. Това съобщи министърът на културата Боил Банов, който посочи, че " откриваме разнообразни неща " и не можело да се каже изрично за две седмици инспекция какво е действителното положение на НДК. Не доближават пари за главния контракт за ремонт на Двореца на културата – над 3 млн. лв., стана ясно от думите на министъра на културата, като тези пари би трябвало да се платят за свършена работа.
Със сигурност има пари, които си разходвани по разнообразни посоки за ремонта на НДК, посочи Банов. Не знам дали 17-те милиона са разходвани непозволено, само че има пари, които не са харчени по главната активност. Факт е и, че има контракт за лизинг за длъжностен автомобил на господин Боршош, добави Банов.
Министърът на културата повтори пред bTV, че би върнал на работа Мирослав Боршош, само че единствено в случай че инспекцията покаже, че той е почтен. До момента обаче не изглеждало по този начин, стана ясно от думите на Банов. Всеки се употребява с моето доверие до доказване на условия, които могат да трансформират всичко, сподели министърът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР