Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща със симпатизанти

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща със симпатизанти
Коментари Харесай

Бойко Борисов във Велико Търново: По-нестабилна и слаба държава България не е била, Европа също. Държавата е обран бостан

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща със симпатизанти във Велико Търново.

Всички ще работим, с цел да оправдаем доверието и отговорността, сподели Костадин Ангелов, който е кандидат-депутат от града.

След Продължаваме промяната трева не никне, отсече той. Ние няма да предадем и продадем България, съобщи Ангелов и добави, че 1538 плана по оперативни стратегии на Европейски Съюз са осъществени и близо 500 млн. лева вложения са направени в Търновска област по времето на ГЕРБ. А от 2021 година насам – нула.

Бившият финансов министър Владислав Горанов съобщи, че е доста значимо какви политически послания се употребяват и по какъв начин се кръщават партиите. Страхувам се, че думата смяна ще придобие отрицателен нюанс, а не би трябвало да си хабим думите. За Харвард не приказваме, това е проблем на академичната общественост, сподели той.

Осигурихме 1,3 милиарда лева с цел да доближи автомагистрала Хемус в полето на Търново. Парите ги няма, Асен Василев попълни дупки в бюджета. Но най-големия проблем, който пристигна с вдигнатия пестник на Румен Радев, е, че можехме да сме в еврозоната към този момент, уточни Горанов.

По-нестабилна и слаба страна България не е била, Европа също, има цялостен стопански безпорядък, защо обединяване приказваме, по какъв начин да се обединим, съобщи Бойко Борисов.

Едни служители на реда ни бутнаха да минем по-бързо, че щяхме да закъснеем, тъй като има запушване в града. Отворих си прозореца и си крещя: Добро запушване, положително чакане…Международният път минава през чаршията. Това е чудовищно. Цариградско е по-малко запушено от вашия път. Но и то е запушено – хаосът е в цялостните му размери. Викат ми из града: Кога ще ги омитате тези. Една жена се червосваше, хвърли червилото и вика: Айде, айде…, разсмя залата Борисов.

Хемус стои три години, обрасла с плевели. Значи не е значима. Но хората години наред търпят. За Петрич където оставих, там си е спрял пътят. И пътуваш часове по Кресненското дефиле, сподели водачът на ГЕРБ.

Санирахме блоковете с нула лв., в този момент не санират нищо, а обещаваха смяна. Това няма кой да го мери – смяната. Истински съм обезпокоен от чувството, което хората чакат отново от нас. Но България е един обран бостан сега, няма парите, сподели той.

Не желая изобщо да разясня тези записи, които изтекоха, тъй като аз го знам това. Така беше направена четирилистната коалция – с кеша. Достатъчно хора се срещнаха с това. Никаква изненада нямам. Те всичкото това са го говорили пред нас. На всеки може да се случи ПТП и не разреших да се приказва и разяснява от ГЕРБ, само че да идеш да асфалтираш, да не можеш да направиш повторна експертиза….ако съдът изиска повторна експертиза, това е проблем, сподели той.

Водил съм такива диалози с тях в манастира в Самоков. Знам по какъв начин разсъждават. Това е истината – ние казахме, че ще подкрепим този неприятен бюджет, само че да вкарат 1,2 милиарда за общините, тъй като от години те са в цялостен колапс, напомни Борисов.

И тук коварството е заложено в темела, има единствено 20 % за тези планове в бюджета, сподели той.

Вие представяте ли си да стоят в Брюксел 5-6 милиарда и никой да не иде да ги вземе, възмути се водачът на ГЕРБ.

Ако имаме държавно управление, следващата година ще влезем в Еврозоната, отсече той.

Бяхме пример за нулева миграция и пристигна Бойко Рашков….обидата ми е останала. Никога няма да отплащам за това, което направиха пред децата против нас. Арестуваха Севда по тази причина, че е по-добър пиар от Найо Тицин пред детето й и пред мъжа й. На тези ли хора би трябвало да дадем повече власт, сподели Борисов.

Милиарди отидоха от Лукойл за финансиране на войната в Украйна, това се знае. Помните ли какъв брой ни беше бензинът и нафтата – 4 лв.. Обраха ви като джебчия. По 1 лев за нафта и по 1 лев за бензин. Години наред търпеливо ви обираха, възмути се водачът на ГЕРБ.

Гледам да запазя естествен диалог с хората и Христо Иванов сподели, че в случай че най-вероятно ГЕРБ ще завоюва и най-вероятно ще направи държавно управление с Движение за права и свободи, само че това ще е доста несигурно. Браво, Христо. Асолютно си прав. Но това значи нестабилна България, незабележима, неучастваща на никое място. И то щяло да падне. Тогава какво ще правиш, Христо. Без нас какво ще правиш, Христо. Пак ще е несигурно и отново България още години ще е нестабилна, развълнува се Борисов.

Трябва да притеглим още хора от тези, които се съмняват, да отидат и да обяснят на всички какво ще се случи. Защото ще падат държавни управления и ще се бият. Те и в този момент се бият. Един народен представител се оплака, че Руди го шляпа. Аз го запитвам за какво го шляпаш, той ми сподели, че единствено замахнал, не го шляпал, още веднъж разсмя залата Борисов.

Ако стартираме като тях да взимаме заеми и да раздаваме за пенсии, ще банкрутираме страната, сподели той.

Строга финансова дисциплинираност, консервативни финанси, опазване на налозите, мощ в IT бранша и нововъведенията ще има отсега нататък.

Надявам се, че сътрудниците от ППДБ най-малкото ни дължат ротация, както ние ги подкрепяхме 10 месеца. Те ще ни поддържат, ние ще сме водещите, а в случай че желаеме да е устойчиво, би трябвало най-малко още 2 партии да влязат. Наесен би трябвало да имаме нов бюджет и да дадем на българите някаква светлина. Иначе отново на Христо ще му кажа, че България след всякога става по-нестабилна и няма предпочитание за ръководство. Активите към този момент са на лимита долу, уточни Борисов.

Иначе записите всичко изясняват. Те се омешаха там. Винаги съм считал, че те ще отвратят своите хора, сподели той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР