Районната прокуратура в Шумен ръководи досъдебно производство по повод инцидент

...
Районната прокуратура в Шумен ръководи досъдебно производство по повод инцидент
Коментари Харесай

Дете е в критично състояние, след като кон го затисна на хиподрума в Шумен

 Районната прокуратура в Шумен управлява досъдебно произвеждане във връзка случай с дете  на хиподрума в града, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 

Досъдебно произвеждане във връзка случай с дете на хиподрума в Шумен управлява Районната прокуратура. Делото е формирано за вероятно закононарушение по член 134 от Наказателния кодекс, по който текст се водят делата против всеки, който аргументи другиму тежка или междинна телесна щета заради неведение или заради немарливо осъществяване на занимание или на друга правно регламентирана активност, представляващи източник на нараснала заплаха. 

Вчера към 17 часа четири деца са упражнявали на хиподрума в Шумен. От мощния вятър се е блъснала врата, като шумът е подплашил конете, с които са упражнявали децата.

Едното е съумяло да овладее коня си. Конят на друго 14-годишно момиче се е подхлъзнал. След това животното паднало на земята и затиснало детето.

Пострадалото момиче е отведено в болничното заведение в доста тежко положение. То е с черепно-мозъчна контузия. И през днешния ден положението му остава сериозно. 

Започналото следствие по случая би трябвало да откри аргументите и събитията за тежкия случай.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР