Влизам в тази битка, защото е време идейните хора да

...
Влизам в тази битка, защото е време идейните хора да
Коментари Харесай

Даниела Везиева: У нас хората се притесняват за парите си

Влизам в тази борба, тъй като е време идейните хора да излязат напред, аз съм поканена от ген. Янев в качеството си на специалист. Въпросът къде ще отида, ще го решим, откакто забележим резултатите. За мен е доста по-важно какво ще кажем на гласоподавателите, тъй като всред всички кавги, които текат, хората към този момент са отвратени от това, което се случва. Разговорът с тях демонстрира, че имат потребност да чуят нещо друго от свадите, съобщи претендентът за народен представител за българския парламент и лидер на листата за Европейския парламент от " Български напредък " Даниела Везиева в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите ѝ хората се вълнуват от това дали България ще взе участие във войната в Украйна, какво ще се случи с цената на тока и какво ще се случи с парите им, влизайки в Еврозоната.

" Те се плашат от Еврозоната дотолкоз, доколкото не знаят какво ги чака там, тъй като информацията, която тече, е разнопосочна. В България не приказваме за цифровото евро, а това е тематика, която е извънредно значима, тъй като това е обществен опит, който има тежки последствия. Говорим за базов приход, който се основава и който не зависи от продуктивност ", добави Везиева за Bulgaria ON AIR.

Тя разясни, че стопанската система в Европа е свита.

" Последните 2 бюджета са проинфлационни. Ние стъпихме на един неестествен напън на недостига и това се отразява на дълговата серпантина. Разходната част е доста по-голяма от приходната. Събираемостта е доста по-ниска, тъй че дефицитът ще пораства. В момента събираемостта изостава съвсем на половина, приказваме за дефицит за над 3 милиарда лева Задължително ще би трябвало актуализация на бюджетът. В момента всичко се взема решение на парче ", акцентира претендентът за народен представител.

Според нея България няма да влезе в Еврозоната идната година.

" Шенген е по-различна тематика от Еврозоната, поради критериите, които се извършват там. Скандалите, които текат всеки ден, не ни оказват помощ, в противен случай. И аз, когато се срещам с хората, не поемам задължения, които не мога да извърша. Това, което ние може да създадем, е дълготрайна тактика за развиване на страната ни с национални политики, които да отстояват нашите ползи ", добави Даниела Везиева.

Тя разкри, че партията им би подкрепила съдружен кабинет и прикани хората да гласоподават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР