Нека самите ние заедно обединени, поне на 24 май да

...
Нека самите ние заедно обединени, поне на 24 май да
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Нека на 24 май да си обещаем, че ще намерим наистина трите приоритета за развитието на България

Нека самите ние дружно обединени, най-малко на 24 май да си обещаем, че ще намерим в действителност трите целта за развиването на България, че ще имаме сигурност за нашите жители освен във връзка с защитата, освен във връзка с вътрешна сигурност, само че да има сигурност за бъдещето, за стопанска система, за стандарт, за обществени връзки вътре в страната. Това заяви в Чепеларе вицепрезидентът Илияна Йотова, която участва на празника на града, съобщи кореспондент на " Фокус “ . " Мисля, че тогава противоборството, партийността, тази партизанщина, тези кавги, които ни заливат всеки ден ще правят отстъпка място на един спокоен държавнически диалог за това по какъв начин да обединим всички старания, по какъв начин да подготвим нашите младежи в образованието, по какъв начин да им дадем пътя за професионално създаване и да им създадем тези условия, че те самите да покажат това, което могат “, посочи вицепрезидентът.

Тя означи, че за жалост Смолянският район е най-обезлюдяващия регион и това го сочат последните ранглисти на целия Европейски съюз. Не е Северозападна България, а тъкмо Смолянския район, " Да стартираме от най-малките – наложителното е познанието на езика, наложително е познанието на предишното. Едновременно с това нашите деца би трябвало да са в крайник с най-модерното обучение и да бъдат конкурентноспособни със своите възпитаници на открито и на своите връстници. Едновременно с това, от дълго време приказваме за свързаността на българското и приблизително, и висше обучение, с кова какво желаеме да вършим с нашата страна, по какъв начин да развиваме нейната стопанска система, къде да заложим “, разясни Йотова.

Тя уточни, че през днешния ден в Чепеларе вижда доста възпитаници и наградени младежи – те към този момент разнасят славата на България – в математика, физика, в спорт. Има толкоз доста надарени деца. " Нека най-малко в този ден да си кажем – виновни сме освен към постове, освен към пари и власт, виновни сме към бъдещето на България и към тези чудесни българи “, сподели още Илияна Йотова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР