Район “Северен подобри своя рекорд по предадено еднократно количество пластмасови

...
Район “Северен подобри своя рекорд по предадено еднократно количество пластмасови
Коментари Харесай

Северен подаде ръка на малката Лили

Район “Северен ” усъвършенства своя връх по предадено еднократно количество пластмасови капачки. След като предходната година месец март предадоха 420 кг,  то в този момент, единствено за 3 месеца, с помощта на инициативността на пловдивчани,  районното кметство събраха рекордните 480 кг.

С възходяща повсеместност в региона се реализира самодейността за събиране на пластмасови капачки, средствата от преправянето на които се влагат в общественозначими дела. Отзивчивостта на хората в края на предходната година зарадва жителите от Център за настаняване от фамилен вид за деца с увреждания към КСУ “Олга Скобелева ”.

Тази година кметът Ралев и Кирил Гаров – лицето на неправителствената организация “Here2Help ”, решиха да насочат дарителския си жест към тригодишната Лилия Козарева, за която сега тече акция под надпис “Доброто Продължава ”, проведена от ДГ “Дъга ” към Район “Северен ”. Лилия, която е едвам на 3 години, страда от „ ретинопатия на недоносеното ” и след прекарани няколко оперативни интервенции продължава да се нуждае от профилирано лекуване на зрението.

  “Нека помогнем на Лили да възвърне зрението си! Събраните средства от пластмасовите капачки  едва ли ще бъдат задоволителни, само че с общи старания, можем да помогнем на това невръстно детенце да има по-добро бъдеще! ” – приканва инж. Ралев. “Благодаря и на господин Гаров за това, че одобри нашата идея! ”

 Към всички пловдивчани регион „ Северен ” и ДГ „ Дъга ” насочат зов: „ Помогни на Лили да има цветно детство ” – IBAN: BG58 UNCR 7000 1523 1718 87

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР