Ръководството на Болтън Уондърърс обяви, че предстоящият във вторник домакински

...
Ръководството на Болтън Уондърърс обяви, че предстоящият във вторник домакински
Коментари Харесай

Кризата в Болтън наложи отлагане на мача с Донкастър

Ръководството на Болтън Уондърърс разгласи, че идният във вторник домашен мач с Донкастър Роувърс се отсрочва поради терзания за здравето на младите играчи в клуба.

"Свинските крачета " са в администрация от май тази година и през уикенда съумяха да употребяват единствено трима играчи от първия тим при провалянето с 0:5 от Транмиър. Всички останали футболисти в тима бяха от академията на отбора, а междинната възраст на стартовия състав бе едвам 19 години.

"Въпреки опасността за следващи наказния, нищо не може да ни накара да рискуваме здравето на толкоз млади играчи. В събота бяхме без толкоз доста футболисти от първия тим, че представянето на останалите можем да определим единствено като геройско. С същинско страдание и задълбочаващо се възприятие на изтощение ние бяхме принудени да отложим утрешния мач с Донкастър.

След консултация с медицинския щаб на клуба бе взето очевидното решение, че да се играе още един мач без съответна отмора би било нездравословно както за здравето, по този начин и за развиването на младите състезатели, което не може да бъде позволено ", обявиха от клуба, който стартира сезона с -12 точки поради финансовите си проблеми. След три кръга от началото на сезона в Лига 1 Болтън към момента няма вкаран гол и има единствено една извоювана точка от равенството 0:0 с Ковънтри във втория кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР