Ръководителят на сръбската дипломация Ивица Дачич пя на президента на

...
Ръководителят на сръбската дипломация Ивица Дачич пя на президента на
Коментари Харесай

Сръбският външен министър пя на Реджеп Ердоган на турски

Ръководителят на сръбската дипломация Ивица Дачич пя на президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган на турски език на тържествената вечеря, проведена нощес в чест на турския водач, написа сръбският уебсайт " Вести ", представен от Българска телеграфна агенция.

Видеозапис на Дачич, който пее на Ердоган, бе пуснат в обществените мрежи. На един от клиповете може да се види по какъв начин Дачич стои покрай масата, на която са Ердоган и неговата брачна половинка Емине и пее песента " Осман Ага " на турски език.

Това не е първата артистична изява на Дачич пред задграничен посетител, напомнят сръбските медии. През 2013 година по време на договарянията сред Белград и Прищина Дачич, тогава министър председател, се опита да омилостиви с ария посредничката Катрин Аштън и да смекчи позициите й за Сърбия.

" Прости ми, Катрин, не бях доста тънък, въпреки че си ми драга, елементарни ми, Катрин, в този момент всичко е пушек, а любовта ни избяга ", пял министър председателят, когато се водел спор дали в Косово да има Съюз на сръбските общини.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР