Project Veritas публикуваха нов доклад, който съобщава, че са получили

...
Project Veritas публикуваха нов доклад, който съобщава, че са получили
Коментари Харесай

Публикуваха доклад с невиждани документи за COVID-19

Project Veritas разгласиха нов отчет, който оповестява, че са получили американски военни документи, доказващи че доктор Антъни Фаучи е излъгал Конгреса, и съдържащи " невиждани до момента документи по отношение на произхода на Covid-19, молекулярни патогенни изследвания, ваксини, евентуални лечебни препарати, които са били отхвърлени и напъните на държавното управление да потули всичко това. "

Докладът на майор Джоузеф Мърфи беше оповестен в неговата целокупност от Project Veritas.

Доклад от 13 август 2021 година върху бланка на Агенцията за Съвременни научни планове на защитата (DARPA) от коменданта на Морската пехота към същата организация до Главния контрольор на Департамента по защитата носи заглавието: " Разследване на произхода на SARS CoV-2 с разбор на секретни документи на държавна стратегия на Съединени американски щати ". Анализът демонстрира, че предлагането за проучване на ковид на Eco Health Alliance от 2018 година, което DARPA отхвърля като прекомерно рисковано и евентуално нарушаващо възбраната за осъществяване на патогенни опити, е финансирано след това от NIH/NIAID (Национален Институт по алергии и инфекциозни болести) и по-късно извършено, както и че SARS CoV-2, или Covid-19, е разследване от това проучване и е изминал през август 2019 година.

Най-потресаващите елементи от отчета не са представени от О " Кийфи, само че бяха в скрийншот, който бе показан. Само една цялостна страница от отчета беше показана във видеото на Project Veritas, само че други елементи от отчета бяха показани също като скрийншот.

Във видеото Project Veritas разпознава създателя на отчета като майор от морската пехота Джоузеф Мърфи, по това време командващ сътрудниците от морската пехота в DARPA. Според неговата страница в LinkedIn, майор Мърфи в този момент е в службата по военноморски проучвания.

След датата, до/от, предмета и листата с прикачените документи, първата страница от отчета гласи:

" SARS CoV-2 е основана от американците рекомбинирана ваксина за прилепи, или неин прекурсорен вирус. Той е основан в границите на стратегия на Eco Health Alliance и Уханския институт по вирусология (УИВ), както бе предположено от сведенията за възможното му приключване от лабораторията. Подробностите по тази стратегия са укрити след започването на пандемията. Тези елементи могат да бъдат открити в предлагането за план на Eco Health Alliance до предохранителната стратегия на DARPA с номер HR00118S0017, с дата март 2018 година - документ, който към момента не е обществено оголен.
Съдържанието на препоръчаната стратегия е изключително детайлно. Питър Дашак излага малко по малко какво има намерение да направи организацията, по етапи и по местоположения. Основните учени, които вземат участие, тяхната роля и техните институции са посочени. Финансовият проект за Уханския институт е в обособен документ. Причините, заради които нефармацевтичните интервенции, като маските, и медицинските контрамерки, като и РНК имунизациите, не работят добре, могат да бъдат екстраполирани от детайлите на програмата. Причините, заради които ранните лечебни протоколи работят като лечебни средства, са явни.
По форма SARS CoV-2, както излиза наяве, е по-скоро прекурсор, съзнателно вирулентен, хуманизиран рекомбинант SARSr-CoV, който е трябвало да бъде назад пресъздаден като жива отслабена SARSr-CoV ваксина за прилепи. Природата му може да бъде разгадана от анализите на неговия геном в подтекста, възложен от предлагането за стратегия на Eco Health Alliance. Обединяването на тези разбори с откритията на американското разузнаване по отношение на Ухан ще подкрепи това разгадаване. "

След това Мърфи се стопира на отхвърлянето на плана от DARPA и декларира, че той е бил финансиран от NIAID и че работата по него е почнала.

" DARPA отхвърля плана, тъй като работата е прекомерно близо да нарушение на мораториума върху патогенни проучвания, макар че Питър Дашак споделя друго в предлагането (че работата няма да наруши мораториума). Както е известно, доктор Фаучи с NIAID не отхвърля предлагането. Работата стартира в УИВ и на няколко места в Съединените щати, разпознати в детайли в предлагането. "

DRASTIC (групата, която първа пусна онлайн предлагането за план на Eco Health Alliance към DARPA) заяви, че планът на Eco Health Alliance предвиждал финансиране, което да покрие половината от заплатата за три години на учения от Уханския институт доктор Ши Женг Ли и че това може също да е било проблем за DARPA:

" Независимото мнение на DRASTIC е, че тонът на предлагането (виж да вземем за пример " нашия пещерен комплекс " ) и неизбежното надълбоко въвличане на лица от Уханския институт (Ши Женг Ли на половин работно време в продължение на три години, платено със отпуснатите за програмата средства и поканен в щабквартирата на DARPA в Арлингтън), може би също не са помогнали, изключително при отсъствието на облекчаваща стратегия за оценка на риска от злоупотреби. "

Тази работа даде като резултат SARSr-CoV-WIV, прочут ни в този момент като SARS-CoV-2, съгласно отчета:

" SARS-CoV-2, отсега нататък тук обозначаван като SARSr-CoV-WIV, е синтетична фантазия с шипов протеин, основана да се закрепя за човешките АСЕ2 протеинови рецептори и въведена в рекомбинанта SARSr-CoV от гръбнака на прилеп. Това е като жива ваксина, която още не е модифицирана до по-отслабено положение, което програмата е желала да сътвори на своя заключителен стадий. Тя е изтекла и се е популяризирала бързо, тъй като е била аерозолирана, с цел да може дейно да заразява прилепите в пещерите, само че към момента не е била подготвена да заразява прилепи, заради което и не се следи заразяване на прилепи. Причината, заради която болестта е толкоз объркващо, е, че това е в доста по-малка степен вирус и в доста по-голяма степен е планиран шипов протеин, който пътува на автостоп с множеството квазивидове на SARSr-CoV. Колкото по-близо е бил до финално търсената форма на отслабена жива ваксина, толкоз по-вероятно е да се е засилвал след първичното си изпускане през август 2019 година. "

И това се отразява на ефикасността на и РНК имунизациите, както се споделя в отчета на Мърфи:

" Тези генно-кодирани, или и РНК ваксини, работят едва, тъй като са синтетични репликации на към този момент синтетичния шипов протеин на синтетичния SARSr-CoV-WIV и нямат други епитопи (части от непознат протеин, способни да подтикват имунен отговор - бел. пр.). Ваксината и РНК инструктира клетките да създават синтетични копия на синтетичния шипов протеин на SARSr-CoV-WIV непосредствено в кръвоносната система, където те създават и популяризират същата АСЕ2 имунна стихия, която и рекомбинантната ваксина прави. Много лекари в страната откриха, че признаците на реакцията от имунизацията са огледални на признаците на заболяването, което приказва в поддръжка на изказванието за сходна синтетична природа и функционалност на съответните шипови протеини.

Реципиентът на ваксина няма отбрана против проникването в кръвоносната система, само че неговият нос може да го защищити от рекомбинантния шипов протеин при " естествено заразяване " (или най-точно дефинирано като аерозолна инокулация). "

Относно ивермектин и хидроксихлорохин, тези злепоставени лекарства за лекуване на Covid-19:

" Ивермектин (установен като лечебно средство през април 2020 г.) работи при всички етапи на заболяването, тъй като по едно и също време инхибира вирусната репликация и модулира имунния отговор. За отбелязване е и хлорохин фосфат (хидроксихлорохин, открит като лечебно средство през април 2020 г.), който е разказан в плана като инхибитор на SARSr-CoV, както и интерферон (установен като лечебно средство през май 2020 г.). "

И по този начин, съгласно Мърфи държавното управление на Съединените щати открива през април и май 2020 година, че ивермектин, хидроксихлорохин и интерферон са сполучливи лекарства против Covid-19, само че през януари 2022 година фармацевтите към момента не извършват предписания, в които те са предписани? Защо? Кой взе решението в действителност да осъди на гибел повече от 800 хиляди американци?

Цялата информация за оферти план и всички опити, които към този момент се случиха (и които бяха отречени от Фаучи, Дашак и от всеки различен академик, който те можаха да заставят/заплашат), са в детайли разказани в ревюто на Eco Health Alliance пред DARPA, което трябваше да бъде разкрит, обществено наличен документ, нали? Нали. Но по някакъв метод документът е бил комплициран в строго конфиденциален споделен диск-драйв, съгласно отчета на Мърфи:

" Подробното ревю на Eco Health Alliance е сложено наред с документи за други оферти в досието за превантивни биологични технологии на DARPA в (строго секретен) споделен диск-драйв, с адрес: Network/filer/BTO/CI Folder/PREEMPT "

Това било ли е укриване? Още от отчета на Мърфи:

" Технологично предизвикателство с компликацията на инокулация на прилепи в Китай би било препоръчано първо на DARPA. Огромното подтискане на информация на равнище " Manhattan Project ", осъществено от държавното управление и от Trusted News Initiative (организация, основана през 2019 година за битка с разпространяването на нездравословна дезинформация за имунизациите, в което членуват AP, AFP, BBC, CBC, Reuters, Фейсбук, Twitter, Google/You Tube, Microsoft и доста други -бел. пр.) сочи, че тя би била укрита, в случай че нещо се обърка. Хипотезата за приключване от лабораторията и кавгите сред сенатор Пол и доктор Фаучи приказват, че укриването е било локално. Освен това, едно същинско укриване би било по-дисциплинирано във връзка с документите. Затова взех решение, че засекретените документи могат да се открият на по-високо равнище и ги открих там, където чаках да бъдат. Разбрах какво съставляват, изследвах наличието им, смъкнах файловете и сглобих този отчет. "

Интересен факт е, че службата на Мърфи в DARPA завършва през август 2021 година

Ако това, което знаем за отчета на Мърфи дотук, е правилно, би трябвало да има (или да е имало) кореспондиращи документи в NIAID. Предвид всичко, което стана, откогато този план е бил стартират, няма да е изненадващо, в случай че тези документи са минали през шредер или през софтуерно разчистване. Но знаейки и забърканите настоящи лица, няма да бъде изненадващо, в случай че всеки от тях е запазил някакъв тип застраховащ документ, с цел да показва с пръст или да хвърли виновността другаде.

Какво е направил с отчета на Мърфи генералният контрольор на Департамента по защитата? Какво друго е съдържал този отчет? Надяваме се, че ще има продължение на информацията от Project Veritas.

Превод: Екатерина Грънчарова, " Гласове "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР