Продължаваме промяната“ нахлуха в българската политика през 2021 г., успяха

...
Продължаваме промяната“ нахлуха в българската политика през 2021 г., успяха
Коментари Харесай

Контрера, ВМРО: ПП-ДБ както сринаха България, така ще сринат и София

„ Продължаваме промяната “ нахлуха в българската политика през 2021 година, съумяха да докарат управническа, конституционна и политическа рецесия. Вече сме на прага и на финансово-икономическа рецесия, само че там виновността им е споделена с нелепостите, които се вършат в Европа и света. Хора като Асен Василев помогнаха България крепко да нагази в блатото! Това, което жителите чакат е повече да се приказва за България, за проблемите на българските жители, а не да се занимаваме със кавги, главно с външнополитически въпроси, до момента в който нашият народ бедства!

Това в радиоефира заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера. Според него думата смяна значи неистина и машинация. Ние водим борба да си върнем естественото. Тези хора каквото пипнаха, разсипаха, безапелационен е Контрера.

По време на двете им ръководства се направиха големи национални изменничества, като рухването на ветото за Македония, далаверите с газа, „ зелената договорка “, ПВУ, който на практика разписа унищожаването на българската енергетика. Тези хора дават обещание нов реактор в Козлодуй през 2035! Аз се притеснявам дали и тази договорка за реакторите в Козлодуй не е част от това прословуто разкешване, за което загатна Делян Пеевски. Защото той заприказва за кеша. Но нахлуването на тези ултралиберали в българската политика унищожи страната. И на българското общество ще отнеме години да си върнем страната! Тези хора не се интересуват от проблемите на българските жители, изясни Карлос Контрера.

На въпрос от водещата какво се случва в СОС Контрера показа:

„ Есента на 2021 година преди локалните избори предизвестих – както ПП-ДБ сринаха България, по този начин ще срутен и София. Софиянци се довериха на ПП-ДБ-СС, към този момент има митинги по площадите. Една част от хората, които стачкуват, са гласоподаватели на Васил Терзиев, на ПП-ДБ-СС! Тези хора ще бъдат намразени безусловно за една година от личните си гласоподаватели, тъй като там, където тръгнат да вършат нещо, избухва гърмеж и след тях потоп! “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР