обяви за пореден път Ева Майдел като бъдещ кандидат за

...
обяви за пореден път Ева Майдел като бъдещ кандидат за
Коментари Харесай

„Политико“ пак спряга Ева Майдел за бъдещ еврокомисар

разгласи за следващ път Ева Майдел като предстоящ претендент за български еврокомисар.

Той като на 9 юни в България ще се организират и национални, и европейски избори, е мъчно да се предскаже кой ще бъде номиниран за Европейската комисия, написа изданието. Но добавя, че измежду тези, които би трябвало да бъдат следени, е Ева Майдел.

Тя е експерт по цифровите въпроси и изкуствения разсъдък. Освен това Майдел е член на ГЕРБ – партията, която евентуално ще завоюва изборите в България.

Не е ясно какъв портфейл ще бъде пожелан за Майдел. Кандидатът за еврокомисар би трябвало да бъде номиниран от държавното управление в София.

„ В момента съм претендент за евродепутат. Всичко друго е отвън дневния ред “, разяснява Майдел за Клуб Z.

Те бе член на последните два Европейски Народното събрание. За първи път бе определена за евродепутат през 2014 година

През април „ Политико “ също, че Ева Майдел може да бъде идващият еврокомисар. Тогава тя също отхвърли изказванията.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР