Спорът се разрази около приватизационния договор с “Витоша ски Сериозен

...
Спорът се разрази около приватизационния договор с “Витоша ски Сериозен
Коментари Харесай

Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и Спаси София

Спорът се развихри към приватизационния контракт с “Витоша ски ”

Сериозен скандал се развихри на брифинга на общинските съветници от ГЕРБ в Столичния общински съвет..Общинският консултант Прошко Прошков от ГЕРБ извади обстоятелства и документи, които вкараха в истерични прояви представителите на ПП-ДБ и “Спаси София ”. Те започнаха да подвикват и да апострофират изнасящия обстоятелства Прошко Прошков, който съобщи, че приватизационният контракт с “Витоша ски ” има 25 година период за след приватизационен надзор.

От ГЕРБ/СДС показват, че общината е длъжна да изиска от сдружението да изплати всички неустойки, след което да приключи контракта с него.

Веднага след брифинга на ГЕРБ/СДС групата на общинските съветници от ПП-ДБ, “Спаси София ” се изправи пред медиите в СОС. Те обявиха, че ГЕРБ даже не са чели следприватизационният контракт и целят да основат юридически проблем от казуса с неработещите лифтове, който да продължи години наред.

Борис Бонев упрекна ГЕРБ, че желаят да загробят общината със 100 млн., които би следвало да бъдат изплатени от приватизатора на лифтовете.

Препирните продължиха и по време на брифинга на ПП-ДБ, които бяха на собствен ред апострофирани и упреквани от общинските съветници на ГЕРБ.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР