Привържениците на Локомотив (Пловдив) призоваха собственика на клуба Христо Крушарски

...
Привържениците на Локомотив (Пловдив) призоваха собственика на клуба Христо Крушарски
Коментари Харесай

Феновете на "Локомотив" поиска "да се реже до кокал" след кошмара срещу "Пирин"

Привържениците на " Локомотив " (Пловдив) приканиха притежателя на клуба Христо Крушарски за действителни дейности след кошмара от последния кръг. Черно-белите изгубиха с 0:5 гостуването си на " Пирин ".

Според ентусиастите от някои от водещите фенски структури, в клуба би трябвало " да се реже до кокал ". Те упорстват да се понесе отговорност.

" Локомотив " (Пловдив) е към момента това, което е сега – най-обичаният пловдивски клуб, не поради единствената купа, която сме спечелили до в този момент, не поради звездни селекции, победи над европейски грандове и измислени титли! " Локомотив " е институция, обичана от цялостен Пловдив, тъй като е знак на великодушие, беска неотстъпчивост и неотстъпчивост, религия, дух и борбеност ", стартират последователите.

Те показват, че всички, взели участие в мача с " Пирин ", са позор за клуба. Според тях тимът е имал и по-тежки провали, само че постоянно е губел " с гордо вдигнати глави – знаейки, че тимът е дал всичко от себе си ". " Това, което боли от съботната загуба от " Пирин ", е методът, по който се случи. И това, че тя е разследване от многото зле работещи хора, интриги и откровена несръчност, които станаха част от нашия клуб напоследък ", не престават те.

 Феновете на
© LAP.bg

Запалянковците приканват Крушарски да работи твърдо, в случай че желае този клуб да има позитивно бъдеще и развиване. " С хора без морал, без полезности, без подготвеност и упоритост не се гради нещо съществено. Всички почитатели на " Локомотив " (Пловдив) сме обединени към едно мнение: че в клуба би трябвало да се изреже гангрената и то да се реже до кокал ".

" Нека не се размива още веднъж отговорността, въпреки и ярък лъч в клубните каузи да е назначението на господин Кузман Маринков. Нека хората, виновни за некадърната селекция, отпред със спортното управление, изключително в лицето на господин Цветков, безхаберното изпълнително дуо в лицето на Росен Коруев и Румен Руйчев, безидейния треньорския щаб на господин Войнов и помощниците му, както и бездушните и апатични статисти на терена отпред с капитана им, да понесат последици ", допълват почитателите.

Те желаят достойното държание стане закон на " Лаута " и да няма компромис с любовта на пловдивчани. " Нека върнем магията на стадиона! Покажете, че милеете за " Локомотив ", покажете, че желаете да създадем нещо огромно в Пловдив! Нека привличането на новия изпълнителен шеф не е последното положително дело - трябват още каузи! Дела, господин Крушарски, а не думи ", приключват обръщението си последователите.

Миналата седмица " Локомотив " взе нигерийския национал Муса Мохамед чартърен от сребърния медалист в Турция " Истанбул Башакшекир ". Тогава управлението разгласи, че води договаряния за спонсорство с " огромни международни и европейски компании ".

" Локомотив " е седми в Първа лига с 11 точки.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР