Примката около Топал се затяга след залавянето на агент Еди

...
Примката около Топал се затяга след залавянето на агент Еди
Коментари Харесай

Ще оживее ли агент Еди Хаим в Братя

Примката към Топал се стяга след залавянето на сътрудник Еди Хаим – дясната ръка на военачалник Давидов. Денис се постанова да работи със специфичния сътрудник в тайните си задачи и по тази причина Еди, по прякор Сянката, непрекъснато се движи към него. Попаднал по този мотив в ръцете на украинците, мистериозното му наличие ускорява до краен лимит техните съмнения. Опасният мафиот Анатолий Кириленко е мощно подозрителен по природа, само че този път към този момент е сигурен, че тайнственият мъж, идващ непрекъснато Топал, крие доста повече, в сравнение с може да се допуска. Анатолий желае да разбере кой е той и подлага Сянката на брутални мъчения, с цел да изкопчи истината. Мълчанието на Еди още повече го озлобява и той вика Денис, с цел да му го покаже. Топал отхвърля да познава индивида и Анатолий насочва провокация към него, да го убие. Денис е в капан – в случай че откаже да го направи, ще ускори подозренията на украинеца и проектите за залавянето му освен ще пропаднат, а това ще коства и живота на самия Денис. Но той няма по какъв начин и да убие Еди, с който работи. Какво ще е решението му и по какъв начин то ще промени хода на събитията?

Акарди търси метод да саботира активността на Йосифова, тъй като е уверен, че складирането на боклуци в оръжеен цех, няма по какъв начин да е публично позволено. Въпреки изказванията на Ива, че всичко е напълно легално и има документи за това, Сандо взема решение да ревизира. След диалог с юрист, той търси пробойни в документите – нужни са му писмени доказателства, че наличието на италианския отпадък, който се складира при тях, а след това се изгаря в ТЕЦ-ове, не дава отговор на описанието по документи. Докато претърсва кабинета на Йосифова в завода, обаче, той се натъква на шокираща информация, която му е мъчно да схване. Какво ще научи Акарди и от кого неотложно ще потърси отговорност?
-->
Разбрал, че Елена има загадка връзка тъкмо с Денис Топал, Давидов не е на себе си. Строгият татко не може да одобри, че щерка му има усеща към един нарушител. Генералът няма нищо срещу да работи с Денис, с цел да употребява неговите умения в интервенциите, които дружно са възнамерявали за службите, а и с цел да подсигури личния си интерес. Но е на радикално противоположното мнение, що се отнася до детето му. Какво ще предприеме, има ли метод да се помири с обстоятелствата и с избора на щерка си?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР