Президентът на Спартак (Пловдив) Динко Миленчев обяви, че строителството на

...
Президентът на Спартак (Пловдив) Динко Миленчев обяви, че строителството на
Коментари Харесай

Босът на Спартак с важно съобщение за стадион Тодор Диев

Президентът на Спартак (Пловдив) Динко Миленчев разгласи, че строителството на стадион " Тодор Диев " ще започва през октомври или ноември. Както е известно босът на държавния първенец за 1962 година взе на концесия комплекса в Кючук Париж с план да го построи до равнище мачове в елита и предварителните кръгове в Европа. Пред клубния уебсайт Миленчев разкри, че реконструкцията ще започва от централната естрада.

" Строителството ще стартира през октомври или ноември. В момента преговаряме с компании, които вероятно ще вземат участие в построяването на стадиона. На първи стадий от градежа ще стартираме от ремонта на съществуващата естрада. Имаме период в концесионния контракт стадионът да бъде построен в най-дългия вид за 7 години, само че се надявам да успеем да го приключим за в пъти по-кратко време ", показа Миленчев.

" Смятам, че би трябвало да вървим нагоре, малко по малко. Надявам се незабавно да успеем да се върнем в Трета лига, а по-нататък да вървим и все по-нагоре. Спартак е план от публично значение. Надявам се да съумея да възродя клуба по най-бляскавия метод и да носи наслада на последователите си ", сподели още босът на Спартак.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР