Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изказа разочарованието си след загубата

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изказа разочарованието си след загубата
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Хебър дойде за точка, а взе три

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрече разочарованието си след загубата с 0:1 от Хебър на стадион „ Александър Шаламанов “. Според него „ белите “ са изиграли най-слабия си мач от началото на сезона, до момента в който пазарджиклии справедливо са спечелили. Босът на столичани прибави, че гостите са пристигнали за точка, а са си тръгнали с три. Той няма визия за какво Славия не е съумял да си вкара ситуациите.

„ Какво да кажа? Най-слабият ни мач от началото на шампионата. Така е - не вкараш ли, ще ти вкарат. Заслужено ни победиха. Няма какво да кажа “, съобщи Стефанов.
„ Ако знам за какво не вкарахме, щях да дам някаква рецепта, само че не знам. Буреносен вятър? Каквото за едните, това и за другите. Важното е, че хората си свършиха работата и си взеха трите точки “, добави той.
„ Ние оставаме да гоним дивото. Като изпуснеш питомното, след това ще гониш дивото. Не упреквам нито съдията, нито футболистите на Хебър. Те пристигнаха за точка, а си взеха три ”, сподели още президентът на Славия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР